Lidl Sverige

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!

Dela

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Korvstroganoff, ugnsbakad falukorv eller falukorv med makaroner– falukorven kan serveras i många olika former och har en varm plats i de svenska hushållens hjärtan. I ett nytt test bedöms Lidls falukorv från Matriket på doft, smak, utseende och konsistens och får toppbetyg av hela panelen.

– Vi tackar och bockar ännu en gång för att vi blir uppmärksammade i oberoende tester. Den här gången i ett test av falukorv – en symbol för svensk vardagsmat. Vi blir lika stolta och exalterade varje gång, dels för att vi är med i många tester men framför allt när vi får så fina betyg. Så här i inledningen på året passar sig kanske plånboksvänlig men god mat lite extra bra, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket har ett kilopris på 42 kronor.

Matriket – falukorv (fem av fem poäng) 
Motivering:  
Bra stekyta, fast konsistens men lite saltare än konkurrenterna.”
Korven beskrevs som lyxig och gick hem hos testpanelen även om den kanske var i lite saltaste laget”.  
Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn.”

Kontakter

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye