BranäsgruppenBranäsgruppen

Magisk trollerishow med Tobbe Trollkarl i Kungsberget

Dela

Kungsberget är redo att förtrolla besökarna med en magisk upplevelse nu på lördag. Det är till ett nästa fullbokat Kungsberget som Tobbe Trollkarl bjuder in till en magisk show där flera trolleritrick och skratt utlovas. 

Tobbe Trollkarl och Björnbusen i Kungsberget.
Tobbe Trollkarl och Björnbusen i Kungsberget.

På lördag den 10 februari återkommer Tobbe Trollkarl för att ännu ett år trollbinda publiken med sin spektakulära show på Karins Burgeria, där alla med liftkort har fri entré.

– Jag ser verkligen fram emot att besöka Kungsberget nu på lördag för att köra några shower. Det var en braksuccé förra året, så jag förväntar mig minst lika roligt i år igen, säger ”Tobbe Trollkarl”, Tobias Blom.

I år utökas programet till två föreställningar som sedan avslutas med after ski.  

Skattjakt i backen

Förutom liveframträdandet kan barnfamiljer ta sig ut för ytterligare ett äventyr med Björnbusen och Tobbe Trollkarls skattjakt som är utplacerad i backen, något som alltid finns tillgängligt under hela säsongen. Skattjakten går ut på att man hjälp av den digitala skattkartan som finns tillgänglig på kungsberget.se tar sig till olika platser runtom anläggningen där det är upp till barnen att lösa olika gåtor för att ta sig vidare. Någon som också alltid är tillgängligt i Kungsberget är trolleriskolan inne i restaurangerna.

– Att vara med och skapa magi både under familjernas skattjakt i backen och se barnen lära sig trolla på lunchen eller middagen är verkligen superroligt. Det är fantastiskt att få vara med och inspirera nya små magiker, säger Tobbe Trollkarl.

Denna magiska skidhelg är ett tillfälle för familjer och skidentusiaster att njuta av både skidåkning och en underhållande show med Tobbe Trollkarl – ett evenemang som kommer bli höjdpunkten på vinteräventyret i Kungsberget.

– Vi har alla ingredienser för en makalös helg. Anläggningen är i stort sett fullbokad, backarna är täckta av snö, och sett till förra årets succé kommer det blir en hit bland både barn och vuxna, säger Johnny Jernqvist kommersiell platschef Kungsberget.

När: Lördagen 10 februari, första showen 13:30 och andra showen 15:00. Afterski mellan 16:00–18:00.

Var: Karins Burgeria, Kungsberget

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye