BranäsgruppenBranäsgruppen

Sportlovsfeber i Branäs - Stort intresse för att spendera ledigheten på skidorten

Dela

Sportlovet står för dörren, och i Branäs är förväntningarna höga inför skidåkningens egen högtid - sportlovet. Bokningstrycket inför de stundande veckorna har varit högt, likaså under övriga helger denna säsong.

– Vi har märkt en förändring i mönster jämfört med tidigare år där vi nu ser ett konstant bokningstyck över hela säsongen. Vanliga helger lockar lika mycket som sportlovet, där den 47 procentiga ökningen av danska gäster är en bidragande faktor till den positiva trenden, säger Mikael Elford kommersiell chef Branäsgruppen. 

Branäs, beläget inom lagom avstånd från storstäder som Stockholm och Göteborg, har blivit en populär destination för sportlovsfirare. Det geografiska läget gör det till ett perfekt val för familjer och skidentusiaster från närområdet.

– Branäs är den första stora skidanläggningen södertur och med bra kommunikationer från flera stora städer gör oss till ett attraktivt val när det kommer till att fira sportlovet. I år ser vi även att intresset för sportlovsvecka 10 har ökat vilket också är glädjande besked jämfört med tidigare år.

Flera aktiviteter för barnen

För att göra årets sportlov extra minnesvärt har Branäs planerat en rad aktiviteter och evenemang. Under sportlovsveckan kommer bland annat barnens after ski att utökas, och Björnbusarna kommer att synas oftare i skidområdet för att sprida skidglädje i anläggningen.

– Vi tror att det kommer bli fantastiska veckor fyllda med glada skratt, spännande aktiviteter och tillsammanstid. Sportlovet är verkligen en höjdpunkt, och vi är redo att välkomna våra gäster till en minnesvärd tid. Blickar vi framåt så ser vi även att påsk ser ut att gå mot en rekordartad period, avslutar Mikeal. 


Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye