BranäsgruppenBranäsgruppen

Sportlovet lockar besökare till Kungsberget – nytt rekord slaget

Dela

Inför årets sportlov är intresset för Kungsberget större jämfört med tidigare år, och redan nu har man slagit rekord i antal boendegäster för hela säsongen.

– Det är jättekul att se att allt fler upptäcker Kungsberget som skidort där antalet boendegäster ökar varje säsong. Redan under vecka 6 slog vi rekordsäsongen 22/23 i antal boendegäster, och då har vi flera veckor kvar av årets säsong, säger Johnny Jernqvist kommersiell platschef Kungsberget. 

Genom att ständigt förbättra och utveckla anläggningen, bland annat med fler bäddar, strävar Kungsberget efter att möta gästernas växande efterfråga. Inför sportlovet är vecka 9 den mest populära sportlovsveckan, men i år sticker även vecka 8 ut och är mer bokad än vad den varit tidigare säsonger.

Förutom boendegästerna är nästan hälften av gästerna dagsgäster.

– Med bara två timmar från Stockholm är det många som väljer att göra resan till Kungsberget till en dagsaktivitet. Många tycker att det är ett lagom avstånd för att både hinna med en heldag ute i backen samtidigt som man är hemma i tid till middagen. Det ger möjlighet till en perfekt kombination av skidglädje och tillsammanstid med familjen, säger Mikael Elford kommersiell chef Branäsgruppen.

Flera aktiviteter för barnen

Kungsberget har flera spännande aktiviteter och evenemang planerade för att göra sportlovet extra minnesvärt. Bland de finns Stiga Snowracerutmaningen och barnens after ski, även Björnbusarna kommer att ta vara på sportlovet och synas ute i anläggningen mer än vanligt. Det är även insatt extra turer med Kungsbergsbussen, som går tur och retur från Centralstationen i Stockholm under sportlovet.

– Vi vill erbjuda något unikt för våra besökare och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Sportlovet är en tid för gemenskap och glädje, och vi ser fram emot flera härliga veckor med sportlovsfirare. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye