Svenska Bandyförbundet

Beslut angående den avbrutna matchen mellan Bollnäs GIF och Edsbyns IF

Dela

Med anledning av olyckan i SBB Arena under lördagseftermiddagen där matchen mellan Bollnäs GIF och Edsbyns IF i herrarnas elitserie fick avbrytas, har Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté fattat ett beslut kring hur matchen ska spelas.

  • Den avbrutna matchen, kvartsfinal 3 (5) Bollnäs GIF  – Edsbyns IF 24 februari, skall återupptas
  • 7,30 + 0,30 (tillägg) skall spelas, dvs. 8 minuter (+ ev. tillägg som uppkommer under speltiden)
  • Återstående matchtid skall spelas före nästa kvartsfinal (match 4 av 5) spelas, dvs. före måndag 26 februari kl. 19.00
  • Matchen skall återupptas söndag 25 februari kl. 19.00
  • Matcharena: Svenska Fönster Arena, Edsbyn
  • Beslutet är fattat med hänsyn till lagens geografiska placering
  • Ingen publik på arenan

Kontakter

Om Svensk bandy

Svenska Bandyförbundet är ett oberoende specialförbund inom Riksidrottsförbundet och har till uppgift att främja och administrera den organiserade bandyn i Sverige, och att företräda den internationellt. Svensk bandy har 53 000 aktiva i 157 föreningar. Svensk bandy är förebilder på den internationella spelplanen - vi har sex landslag varav fem är regerande världsmästare. Nya stjärnor tänds varje dag, samtidigt som alla är välkomna inom svensk bandy.

Förbundet är en politiskt och religiöst oberoende allmännyttig ideell organisation som aktivt arbetar mot doping, matchfixning, osund ekonomi och annat fusk samt mot rasism och varje annan form av diskriminering och våld såväl på som utanför idrottsarenan. Svensk bandy vilar på starka traditioner, men strävar samtidigt mot framtidens bandygemenskap genom att aktivt jobba med frågor där schyssta villkor är i fokus. I bandy ska lirarna få vara lirare på sina villkor.

Följ Svenska Bandyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bandyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye