BranäsgruppenBranäsgruppen

Fortsatt stort intresse för semesterboende i Branäs

Dela

Branäs är Sveriges fjärde största skidanläggning och fortsätter att växa. Den nya satsningen Nötåsen tog fart under hösten där man redan i år kunde ta de första åken i områdets nya backe. Nu öppnar flera möjligheter för intresserade att säkra sitt boende, med inflytt redan under nästa säsong.

Illustration över Branäs View - nyproduktion på Nötåsen
Illustration över Branäs View - nyproduktion på Nötåsen

Under hösten presenterade Branäs sin nya storsatsning Nötåsen, ett helt nytt skidområde som innebär en betydande expansion av anläggningen. Med en tillökning med drygt 5000 bäddar, 5 nya backar, 4 liftar samt att det planeras för ett nytt centrum, kommer det nya området bli den sista puzzelbiten som binder samman Branäs och skapar en väg runt hela berget.

– Nötåsen kommer att erbjuda härlig familjeskidåkning och med anknytning till övriga skidsystemet i två väderstreck har man snabbt och enkel tillgång till hela Branäs, säger Mikael Elford Kommersiell chef, Branäsgruppen.

Redan i början av året slog Branäs rekord i antal boendegäster, med flera veckor kvar av säsongen. Det ökade intresset sträcker sig inte bara till tillfälliga vistelser utan även till de som önskar äga ett eget fritidsboende i området.

I Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings nya kartläggning framgår det att intresset för fjällstugor ökar efter ett tufft ekonomiskt läge, där Branäs är den skidort bostadsköparna får mest fjällstuga för pengarna.

­Branäs View – boende mitt i händelsernas centrum

För den som längtar efter sitt drömboende med pisten direkt utanför dörren och en levande sommarsäsong behöver inte vänta länge till. Branäs View erbjuder flera lägenheter till salu med inflytt redan under vintersäsongen 2024/2025.

– Med en härlig fjällsemester som utgångspunkt har vi i fokuserat på att erbjuda högkvalitativa bostäder till en attraktiv prisnivå. Vi säkerställer en genomgående god standard och erbjuder två olika storlekar på bostäderna i Branäs View, säger Magnus Nolbeck, Projektutvecklare.

Branäs View består av ett 40-tal bostäder framtagna med dagens marknadsläge som utgångspunkt, vilket innebär ett ekonomiskt attraktivt erbjudande för dig som ser möjligheter i att investera i en helt ny bostad.

– Att gå in och investera i Nötåsen kommer att vara ett bra val, eftersom stort fokus för Branäs kommer att vara just i detta område de kommande åren, säger Åsa Trollåker, Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bild över området innan byggstart.
Bild över området innan byggstart.
Ladda ned bild
Illustration över Nötåsen.
Illustration över Nötåsen.
Ladda ned bild
Illustration av Branäs View - nyproduktion på ny området Nötåsen
Illustration av Branäs View - nyproduktion på ny området Nötåsen
Ladda ned bild

Länkar

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye