Astara Sweden

Jeep® introducerar nya Avenger 4Xe

Dela
  • Jeep® introducerar den nya 4xe-hybridteknologin med nya Avenger 4xe.
  • AWD-system med mild-hybridteknologi ger prestanda och grepp i all terräng.
  • Beställningar för Jeep Avenger 4xe öppnas före slutet av år 2024.
Nya Jeep Avenger 4Xe
Nya Jeep Avenger 4Xe

Jeep®, känt för sin historia av äventyr och innovation, presenterar stolt det senaste tillskottet inom Avenger-modellprogrammet - nya Jeep Avenger 4xe. 

I hjärtat av nya Avenger 4xe ligger den innovativa 4xe-hybridteknologin. Det här banbrytande systemet erbjuder mer än bara minskade utsläpp; det levererar en elektrifierande körupplevelse under alla terrängförhållanden.

Eric Laforge, chef för Jeep® i Europa, kommenterade: "Nya Jeep Avenger 4xe representerar en vändpunkt för varumärket. Den senaste versionen av vår framgångsrika modell sammanför kompaktheten och mångsidigheten hos Avenger med prestandan hos fyrhjulsdriftsystemet. Resultatet är en oöverträffad kapacitet för en mer dynamisk körupplevelse. Nya Avenger 4xe kompletterar märkets utbud av fyrhjulsdrivna suvar i alla segment".

Genom att höja den legendariska kapacitet till nya höjder får 4xe-versionen en betydande uppgradering genom integrationen av fyrhjulsdriftsystemet. Genom att nyttja kraften hos elektrifieringen, levererar nya Avenger 4xe en oöverträffad dragkraft och terrängprestanda. Med en förbränningsmotor på 136 hk (100 kW) kopplad till två elmotorer på 21 kW vardera levererar Avenger 4Xe kapabel fyrhjulsdrift. Tack vare "power looping" - teknologin garanterar nya Avenger 4xe fyrhjulsdrift oavsett batteriets laddningsstatus, vilket ger en sömlös körupplevelse över de mest utmanande terrängerna.Det nya 48V Mild Hybrid-systemet gör det möjligt att köra i heklelektriskt läge vid låga hastigheter tack vare kombinationen av den automatiska 6-växlade e-DCT6 dubbelkopplingsväxellådan och dess integrerade elmotor.

Kombinationen av 48V Mild-hybridteknologi med fyrhjulsdriftsystemet representerar Jeep-varumärkets avsikt att erbjuda en hållbar 4x4-körupplevelse. 

Nya Jeep Avenger 4xe öppnas upp för beställning före slutet av år 2024..

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nya Jeep Avenger 4Xe
Nya Jeep Avenger 4Xe
Ladda ned bild

Om Astara: The Open Mobility Company 

Vi är ett av världens ledande mobilitetsföretag (Företaget för öppen mobilitet) med ett förhållningssätt från människa till människa och ett engagemang för hållbarhet. Med en omsättning på över 5 miljarder euro 2022, erbjuder astara lösningar för personlig mobilitet, med alternativ för varje användares olika behov beroende på mognadsgraden på varje marknad, inklusive ägande, abonnemang och bildelning. Ett ekosystem för mobilitet, med stöd av data intelligens och Astara-plattformen. Allt detta är tack vare astaras mångsidiga team, med mer än 50 nationaliteter, i 19 länder och 3 kontinenter: Europa, LATAM och Sydostasien. För mer information om astara, besök: www.astara.com

Om Astara Northern Europe: 

Astara Northern Europe är en del av den globala Astara-gruppen. Vi är verksamma i Norden och Baltikum i tre olika länder: Finland, Sverige och Estland. I Finland representerar Astara varumärkena Kia och Mitsubishi. I Sverige arbetar Astara som importör av märkena Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional och Jeep. I Estland är det Astara som ansvarar för Mitsubishis eftermarknadsförsäljning.

Följ Astara Sweden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Astara Sweden

Nya Giulia och Stelvio Quadrifoglio Super Sport16.5.2024 11:39:03 CEST | Pressmeddelande

• Alfa Romeo presenterar nya Giulia och Stelvio Quadrifoglio Super Sport, specialutgåvan för den globala marknaden begränsad till 275 enheter för Giulia och 175 för Stelvio. • En hyllning till varumärkets racinghistoria och fira Alfa Romeos första seger i 1928 års Mille Miglia. Den legendariska bedriften åstadkoms av 6C 1500 Super Sport. • För denna specialutgåva har Alfa Romeo Centro Stile arbetat med en djärv omgestaltning av Quadrifoglio-logotypen, nu med svart bakgrund för första gången på över 100 år av dess historia. • I interiören debuterar nytt kolfibermönster med "3D-effekt" och röd finish. De främre nackstöden med röd logotyp, certifierar numreringen av den exklusiva utgåvan. • Teknisk sofistikering och prestanda: den hyllade 2,9-liters V6-motorn med 520 hk och mekanisk differentialbroms garanterar en unik körupplevelse.

Officiell: Nya Alfa Romeo Milano - Sportighet i kompakt format.11.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Världspremiär för nya Alfa Romeo MILANO, en sportig kompakt modell, som återför Alfa Romeo till det största bilsegmentet i Europa.Nya MILANO erbjuds som "ELETTRICA" med 100% eldrift och två effektutföranden (156 hk och 240 hk) samt "IBRIDA" med hybriddrivlina (136 hk) med tillgänglig Q4-fyrhjulsdrift. Med ett nytt spännande designspråk, klassbäst kördynamik och avancerad teknik är nya MILANO redo att vinna en ny generation av Alfisti-entusiaster.

Säljstart för nya Fiat 600 - The Italian Upgrade6.3.2024 15:00:00 CET | Pressmeddelande

Nya Fiat 600 är varumärkets senaste modell som markerar återkomsten till B-segmentet. Erbjuds med två elektrifierade drivlinor; 100% eldrift (600e) med räckvidd upp till 406 km¹ eller med mild-hybridteknik (600 Hybrid). Nya Fiat 600 är "The Italian Upgrade" och uttrycker den italienska skönheten och livsstilen tack vare sin eleganta stil och funktioner som Color Therapy och sätesmassage. Nu beställningsbar till lanseringspris från 299.900 kr.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye