Magasinet Skåne

Magasinet Skåne firar 20 år

Dela

De sa att det var omöjligt att hålla en tidning om Skåne vid liv i mer än ett år – men oj så fel de hade. Nu har två decennier passerat med sex nummer om året, alla fyllda av kärlek till Sveriges bästa landskap. Det allra första numret av Magasinet Skåne kom ut påsken 2004. Och nu laddar vi om för ytterligare 20 år, eftersom Skåne bara blir bättre och bättre.

Den 5 mars kommer det nya numret av Magasinet Skåne ut i butik och med det firar tidningen sitt 20-årsjubileum. Det första numret kom ut påsken 2004 och sedan dess har Magasinet Skåne regelbundet bevakat det goda livet i Skåne, likt en skånsk Vanity Fair med personporträtt, utflykter, shopping och krogar.

Tidningen är mycket omtyckt av sina trogna läsare, som gärna sparar varje nummer länge. Det är också en tidning som satsar framåt på digitala plattformar och snart också har hela sitt unika arkiv tillgängligt på hemsidan för alla prenumeranter.

– Vi har så mycket fantastiskt material som vi skapat under åren. Det får nu leva vidare också i digital form, berättar chefredaktör Jesper Heimerson, som också är en av tidningens grundare.

I det nya numret av Magasinet Skåne återberättas historierna om hur tidningen kom till och alla de roliga anekdoterna från bakom kulisserna.

Dessutom får läsarna träffa vin- och matexperten Mischa Billing. Många tv-tittare lärde nog känna henne som jurymedlem i Sveriges mästerkock, där hon nyligen spelade in sin tionde säsong. Endast Markus Aujalay har gjort fler säsonger i juryn med sina tolv.

Det nya numret välkomnar också våren och Skånes konstrundor där redaktionen har besökt fem debutanter på de fem största rundorna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Högupplöst bild Magsinet Skånes 20-årsjubileum.
Högupplöst bild Magsinet Skånes 20-årsjubileum.
Ladda ned bild

Dokument

Följ Magasinet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Magasinet Skåne

Skånes Bästa 2023 – här är alla nominerade14.11.2023 11:00:00 CET | Pressmeddelande

Idag offentliggör Magasinet Skåne de nominerade i den årliga tävlingen Skånes Bästa. Totalt har 41 kandidater i 13 kategorier nominerats för att de på olika sätt gör Skåne till en bättre plats. – Inte minst i ekonomiskt hårda tider är det viktigt att lyfta fram alla lokala eldsjälar vars hårda arbete sätter Skåne på kartan och gör det roligare att bo i Skåne, säger Jesper Heimerson, chefredaktör.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye