TCO

Nya vice ordföranden för TCO

Dela

Visions Veronica Magnusson blir ny förste vice ordförande och Unionens Victoria Kirchhoff ny andre vice ordförande för TCO.

- Det finns så många frågor där TCO behövs som progressiv kraft: tryggheten på jobbet, jämställdhet, klimatomställning, samhällsekonomin och vardagsplånboken. Jag vet att TCO påverkar politiken på ett sätt som gör stor skillnad för de 1,2 miljoner medlemmarna och är väldigt stolt över att vara en del i det arbetet, säger Veronica Magnusson.

I TCO:s styrelse sitter representanter för TCO:s tolv medlemsförbund och som ansvarar för den löpande verksamheten mellan kongresserna. Ordförande är Therese Svanström.

- Jag ser fram emot att bidra till TCO:s arbete med att förbättra arbetslivet för tjänstemän i hela landet och stärka den svenska arbetsmarknadsmodellen nationellt och internationellt. Det är ett uppdrag jag tar mig an med energi och engagemang, säger Victoria Kirchhoff.  

Kontakter

Om oss

TCO är en partipolitiskt fristående centralorganisation som samlar 12 fackförbund med 1,2 miljoner medlemmar.

Vår uppgift är att påverka politiken och samhällsutvecklingen för goda villkor i arbetslivet. Det gör vi genom att ge röst åt professionella och välutbildade människors behov av trygghet, utveckling och välfärd.

Läs mer på www.tco.se

Följ TCO

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TCO

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye