ManpowerGroup utses till ett av världens mest etiska företag för 15:e året

Dela

Ethisphere har tilldelat ManpowerGroup utmärkelsen World's Most Ethical Companies för 15:e årets. Utvärderingen görs inom kategorierna bolagsstyrning, etik och efterlevnad, ledarskap och rykte, kultur, miljö och social påverkan.

Utmärkelsen är ett erkännande för: 

  • Våra fantastiska 29 000 medarbetare runt om i världen som driver vår starka etiska kultur framåt varje dag 
  • Vår hållbarhetsstrategi som bland annat fokuserar på att driva en ansvarsfull och transparent verksamhet. 
  • Vårt syfte att skapa ett samhällsvärde genom att koppla samman miljontals människor med meningsfull och hållbar sysselsättning.

Om utmärkelsen 
Bedömningen av världens mest etiska företag® bygger på Ethispheres egenutvecklade Ethics Quotient®, ett omfattande frågeformulär som kräver att företag tillhandahåller över 240 olika bevis på sin etiska kultur; miljö-, social- och bolagsstyrningspraxis (ESG); program för etik och efterlevnad; mångfald, jämlikhet och inkludering; och initiativ som stöder en stark värdekedja. Dessa data genomgår ytterligare kvalitativ analys av en expertpanel som ägnar tusentals timmar åt att granska och utvärdera de sökande organisationerna i olika branscher runt hela världen. 

År 2024 har 136 pristagare i 20 länder och 44 branscher utsetts. Den fullständiga listan över årets World's Most Ethical Companies® och metodik finns på: https://worldsmostethicalcompanies.com/honorees  

Nyckelord

Kontakter

Bilder

ManpowerGroup utses till ett av världens mest etiska företag för 15:e året
ManpowerGroup utses till ett av världens mest etiska företag för 15:e året
Ladda ned bild

Länkar

Om ManpowerGroup ManpowerGroup™ är världsledande inom kompetens- och HR-tjänster. Vi hjälper organisationer att omvandla sig i en snabbt föränderlig värld, genom att hitta och utveckla talanger som gör det möjligt för våra kunder att utvecklas. Vi bidrar genom att hitta rätt kompetens samtidigt som vi sätter miljontals människor i arbete. ManpowerGroup™ är sedan många år erkända för vår mångfald, inkludering, jämställdhet och 2024 utsågs vi till ett av världens mest etiska företag för femtonde året. I Sverige har vi omkring 5 000 medarbetare på drygt 50 orter över hela landet med varumärkena: Manpower®, Experis®, Talent Solutions® och Jefferson Wells®. Varje år sätter vi 18 000 personer i jobb i Sverige.

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Klar majoritet av svenska företag uppger att de inte är jämställda7.3.2024 15:08:14 CET | Pressmeddelande

Endast var sjätte arbetsgivare i Sverige, 16 procent, uppger att de har uppnått full jämställdhet – det visar en ny undersökning bland 788 svenska företag, genomförd av ManpowerGroup inför internationella kvinnodagen. Hela fyra av tio arbetsgivare, 38 procent, uppger att de är ganska eller mycket långt ifrån att uppnå jämställdhet, medan 43 procent uppger att de är på god väg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye