EFN Ekonomikanalen

EFN Ekonomikanalen gör världens första populärkulturella finansmagasin – Mammons rike

Dela

Ett program, en programledare, en panel, oändliga diskussioner. Det är innehållet i EFN:s populärkulturella samtids- och samhällsmagasin där allt blandas – stort och smått, högt och lågt, djupt och brett. Oavsett de aktuella ämnen som avhandlas i Mammons rike är den minsta gemensamma nämnaren ekonomi.

Jonas Malmborg leder Mammons rike, ett populärkulturellt finansmagasin med Fredrik Strage, Åsa Linderborg och Agri Ismaïl.
Jonas Malmborg leder Mammons rike, ett populärkulturellt finansmagasin med Fredrik Strage, Åsa Linderborg och Agri Ismaïl. Foto: Veronica Kindblad

Författaren och ekonomijournalisten Jonas Malmborg leder Mammons rike där en panel avhandlar samhällsaktuella ämnen och företeelser som är i tiden och på löpen.

   Här kommer vi att möta mer eller mindre ständiga gäster såsom Åsa Linderborg, historiker, kulturjournalist och författare, Fredrik Strage, kulturjournalist och författare, samt Agri Ismaïl, affärsjurist och författare.

– Mammons rike är något så originellt och unikt som ett kulturellt ekonomimagasin. Eller ett finansiellt kulturprogram. Utångspunkten är ett synnerligen spänstigt samtal där vi tittar på kulturen med krass ekonomisk blick och ekonomin med kulturella läsglasögon.

   Jonas Malmborg

— För femton år sedan sa en tidigare chef till mig jag ju inte förstod någonting om finansiella modeller (sant!) men min blottlagda okunskap har fått mig att sakta inse att vi är många som inte förstår…  Möjligheten att en gång i veckan nysta i samtida ekonomiska frågor och paradoxer kan förhoppningsvis leda till att vi tillsammans blir smartare.

  Agri Ismaïl

– Det är oväntat att någon vill satsa på mig i ett finanssammanhang! Jag har inte rört mig i den världen sedan jag sommarjobbade på bank efter nian. Det ska bli både spännande och lärorikt att medverka i världens första popkulturella finansmagasin. Jag har redan lärt mig att OMXS30 inte är ett belgiskt synthband.

   Fredrik Strage

– Vi kommer vara lika oförutsägbara som tiden vi lever i, men betydligt smartare och definitivt mer underhållande.

   Åsa Linderborg

– Om du absolut inte vill ta del av ett helt nytt format med intellektuella diskussioner om vår tids största ekonomiska frågor, oväntade perspektiv och underhållande utläggningar av smarta debattörer – då ska du undvika Mammons rike!

   Leo Lagercrantz, publisher och ansvarig utgivare EFN Ekonomikanalen

Mammons rike sänds en gång i veckan med början 14 mars på efn.se och EFN:s Youtube-kanal https://www.youtube.com/@EFNekonomikanalen.

EFN, som producerar videor och podcasts om privatekonomi, aktiemarknaden, boendeekonomi och hållbarhet, är ett dotterbolag till Handelsbanken. Kanalen är reklamfri och allt material är gratis att ta del av.

Kontakter

Bilder

Jonas Malmborg leder Mammons rike, ett populärkulturellt finansmagasin med Fredrik Strage, Åsa Linderborg och Agri Ismaïl.
Jonas Malmborg leder Mammons rike, ett populärkulturellt finansmagasin med Fredrik Strage, Åsa Linderborg och Agri Ismaïl.
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

EFN ​Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, alla våra inslag och program är reklamfria och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fem år i rad, senast 2021. EFN Ekonomikanalen drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken. 

Vi finns på EFN.se och i sociala medier.

Följ EFN Ekonomikanalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EFN Ekonomikanalen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye