Apollo

Apollo Sports och HYROX tar träningen till nya nivåer – och platser!

Dela

Svenskarnas nya favoritsport HYROX lanserar nu specialanpassade träningsresor i samarbete med Apollo Sports. Första anhalten är Europas största sporthotell på Fuerteventura. 

Playitas Resort
Playitas Resort

För ungefär ett år sedan lanserades HYROX på den svenska marknaden och har tagit en stark plats i hjärtat hos alla träningsintresserade. Nu arrangeras den första svenska HYROX-resan den 25 juni till 2 juli 2024. Apollo Sports flaggskepp, Playitas Resort på Fuerteventura, står som resmål och alla som vill ta sin träning till nästa nivå utlovas en resa med guldkant.

- Att kombinera semester och träning är en självklarhet för många och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra deltagare en specialanpassad HYROX-resa tillsammans med Apollo Sports. Och Playitas Resort känns som en klockren plats att börja det här äventyret, säger Alexandra Järgren, HYROX-ambassadör och instruktör på resan. 

Träningspassen kommer hållas av HYROX-profiler och kommer vara en mix av styrketräning, högintensiv träning, löpning och mer HYROX-anpassade pass. Allt nivåanpassas för att passa alla, oavsett träningsnivå och tidigare erfarenheter av HYROX. Det kommer även att finnas specialanpassade program för familjer med såväl yngre som äldre barn.

- Målet är framförallt att ha en rolig och bra träningsvecka för alla, men tanken är att alla som deltar också ska kunna utvecklats inom de olika moment som ingår i HYROX. Och om man vill ha en paus från träningen ligger sandstranden precis utanför hotellet, avslutar Alexandra.

Apollos sportchef Daniel Giray är också mycket nöjd med det nya samarbetet. 

- "Vi letar ständigt efter nya samarbeten som kan ge våra resenärer kvalitetssäkrade träningsupplevelser och med HYROX är det ingen tvekan om att de kommer att få det.  Vi ser fram emot att utöka vår portfölj ytterligare, och inte minst till en fantastisk, avkopplande vecka fylld av hög puls och motivation", säger han.  

Med Apollo Sports som medarrangör garanteras en resa i toppklass för alla som deltar. I priset allt från flyg till halvpension (frukost och middag) samt träningsprogram under hela vecka. Kostnaden för en vecka är 14.998 kronor. 

Om HYROX:

HYROX grundades 2017 av Christian Toetzke, en branschveteran inom internationell cykling, marathon och triathlon tillsammans med Moritz Fürste, en av Tysklands bästa landhockeyspelare genom tiderna samt en framgångsrik entreprenör. HYROX föddes ur idén om att sammanföra den funktionella fitnessvärlden med kondition- och uthållighetsvärlden i ett format som replikerar de aktiviteter en vanlig gymbesökare genomför under ett träningspass. HYROX överbryggar klyftan mellan traditionella uthållighetsevenemang med långa distanser och funktionell kondition och lockar tävlingsidrottare och entusiaster oavsett idrottsbakgrund. 

Sedan starten 2017 har HYROX haft en enorm tillväxt i Europa och USA. Nu fortsätter man den snabba globala expansionsplanen och introducerar tävlingen för Sverige och Danmark under första hälften av 2023.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye