BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget lockar rekordbesökare till påskfirandet

Dela

På torsdag anländer gästerna inför påskhelgen och det är till ett fullbokat Kungsberget som påskfirare kommer kunna njut av vårskidåkning. Intresset för att fira påsken på skidorten växer för varje år.

– Det är verkligen jätteroligt att se att det blir allt fler som väljer att spendera påsken i Kungsberget. Familjerna väljer att prioritera tillsammanstid och tar chansen att åka i väg för att njuta av den sista skidåkningen för säsongen, säger Johnny Jernqvist, Kommersiell platschef Kungsberget.

Även om påskhelgen är fullbokad finns det fortfarande möjlighet till boende under påsklovet, veckan efter. Den populära Kungsbergsbussen erbjuder tur- och returresor från Stockholm och välkomnar även dagsgäster för en minnesvärd dagsutflykt till anläggningen.

Påskaktiviteter under hela veckan

Som traditionen lyder är det dags för den årliga vattensurfningen i Kungsberget, där modiga deltagare får chansen att ta sig över vattengraven eller riskera ett uppfriskande dopp. Påsklovsloppet och ansiktsmålning är för att nämna ytterligare två aktiviteter som hela familjen kan roa sig med.

– Påsk bjuder alltid på härlig stämning. Packa med solglasögonen, passa på att åka skidor på morgonen och njut av allt det magiska vårvintern har att erbjuda, säger Mikael Elford Kommersiell chef, Branäsgruppen.

Säsongsavslutning 7 april

Förutom påskhelgen ser Kungsberget även fram emot avslutningshelgen den 5–7 april, där en av årets mest betydelsefulla tävlingar, Hector ALS Challenge, äger rum. Parallellslalomtävlingen erbjuder en möjlighet för alla att delta, och samtliga deltagaravgifter går oavkortat till forskningen inom ALS.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Ansiktsmålning skapar påskstämning i Kungsberget.
Ansiktsmålning skapar påskstämning i Kungsberget.
Ladda ned bild

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye