BranäsgruppenBranäsgruppen

Lovande påskhelg i Branäs – familjer värdesätter tillsammanstid

Dela

Med påskhelgen i antågande närmar sig en tid av gemenskap, skidåkning och glädje för många familjer. En tydlig trend visar att allt flera föredrar att fira högtiden i just skidbacken. – Det är fantastiskt att se att påskhelgen återigen är fullbokad här i Branäs, säger Mikael Elford, Kommersiell chef Branäsgruppen. 

Branäs har blivit en populär destination för påskfirandet, och trenden visar på att allt fler väljer att tillbringa högtiden på skidorten. För andra året i rad är anläggningen fullbokad.

– Vi ser att familjetraditionerna, såsom jul, nyår och påsk, prioriteras högt och att man värdesätter tillsammanstiden. Det är fantastiskt att se att påskhelgen återigen är fullbokad här i Branäs, säger Mikael Elford, Kommersiell chef Branäsgruppen.

För den som vill ta vara på det sista av säsongen finns det fortfarande flera boende kvar att boka under påsklovet, veckan efter påskhelgen.

Påsklovskul hela veckan

Förutom härlig vårskidåkning, kan gästerna delta i en rad olika påskaktiviteter, att färglägga det gigantiska påskägget av snö och ansiktsmålning är för att nämna några.

– Hos oss får gästerna det bästa av två världar – nypreppad manchester på morgonen och sen härliga fikastunder ute på eftermiddagen. I år blir det dessutom afterski även uppe på Branäs berget, säger Mikael Elford.

Fortsatt gott om snö

Det fina snöläget är ett resultat av den tidiga vinter och ett gediget arbete från Branäs personal, som har arbetat hårt för att säkerställa goda snöförhållanden trots skiftande väderförhållanden.

– Snöläget ser bättre ut än på länge jämfört med samma period tidigare år med ett snödjup på strax över en meter i backarna. Våra pistmaskinister har gjort ett otroligt bra jobb med att preparera snön trots att det slagit över till plusgrader, säger Anton Renström, Teknisk chef och Tf platschef kommersiell Branäs.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye