Astara Sweden

Skorpionen firar 75 år med exklusiva bilder på nya Abarth 600e.

Dela

Grattis på födelsedagen Abarth! För att fira sitt 75-årsjubileum avslöjar bilvarumärket med den ikoniska Skorpion-logotypen exklusiva bilder på den nya Abarth 600e, den mest kraftfulla Abarth någonsin.

Abarth 600e Scorpionissima
Abarth 600e Scorpionissima

På sitt 75-årsjubileum ger Abarth en speciell gåva till alla sina fans och avslöjar tre nya bilder på nya 100% elektriska Abarth 600e Scorpionissima: den mest kraftfulla Abarth någonsin, utrustad med 240 hästkrafter, Mechanical Limited Slip Differential och racinginspirerad utrustning.

För första gången någonsin för vi bekanta oss med interiören hos nya Abarth 600e Scorpionissima: instrumentbräda med ny Abarth-grafik och mörk miljö är några av detaljerna i den sportiga interiör.Racingandan uttrycks genom dedikerade sportsäten och sportratt med läder- och Alcantara®-insatser. Interiören erbjuder även Ambient belysning och ett infortainmentsystem med 10" pekskärm med Navigation för att maximera underhållningen under färden. Infotainmentsystemet med Abarth-specifik grafik ger föraren prestandamätningsidor och en dedikerad sektion för enkelt att aktivera och inaktivera det omisskännliga Abarth-ljudet som genereras av Sound Generator

Nya Abarth 600e presenteras i juni 2024. Preliminär Sverige lansering sker under kvartal 4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Abarth 600e Scorpionissima
Abarth 600e Scorpionissima
Ladda ned bild
Abarth 600e Scorpionissima
Abarth 600e Scorpionissima
Ladda ned bild
Abarth 600e Scorpionissima
Abarth 600e Scorpionissima
Ladda ned bild

Länkar

Om Astara: The Open Mobility Company 

Vi är ett av världens ledande mobilitetsföretag (Företaget för öppen mobilitet) med ett förhållningssätt från människa till människa och ett engagemang för hållbarhet. Med en omsättning på över 5 miljarder euro 2022, erbjuder astara lösningar för personlig mobilitet, med alternativ för varje användares olika behov beroende på mognadsgraden på varje marknad, inklusive ägande, abonnemang och bildelning. Ett ekosystem för mobilitet, med stöd av data intelligens och Astara-plattformen. Allt detta är tack vare astaras mångsidiga team, med mer än 50 nationaliteter, i 19 länder och 3 kontinenter: Europa, LATAM och Sydostasien. För mer information om astara, besök: www.astara.com

Om Astara Northern Europe: 

Astara Northern Europe är en del av den globala Astara-gruppen. Vi är verksamma i Norden och Baltikum i tre olika länder: Finland, Sverige och Estland. I Finland representerar Astara varumärkena Kia och Mitsubishi. I Sverige arbetar Astara som importör av märkena Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional och Jeep. I Estland är det Astara som ansvarar för Mitsubishis eftermarknadsförsäljning.

Följ Astara Sweden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Astara Sweden

Nya Giulia och Stelvio Quadrifoglio Super Sport16.5.2024 11:39:03 CEST | Pressmeddelande

• Alfa Romeo presenterar nya Giulia och Stelvio Quadrifoglio Super Sport, specialutgåvan för den globala marknaden begränsad till 275 enheter för Giulia och 175 för Stelvio. • En hyllning till varumärkets racinghistoria och fira Alfa Romeos första seger i 1928 års Mille Miglia. Den legendariska bedriften åstadkoms av 6C 1500 Super Sport. • För denna specialutgåva har Alfa Romeo Centro Stile arbetat med en djärv omgestaltning av Quadrifoglio-logotypen, nu med svart bakgrund för första gången på över 100 år av dess historia. • I interiören debuterar nytt kolfibermönster med "3D-effekt" och röd finish. De främre nackstöden med röd logotyp, certifierar numreringen av den exklusiva utgåvan. • Teknisk sofistikering och prestanda: den hyllade 2,9-liters V6-motorn med 520 hk och mekanisk differentialbroms garanterar en unik körupplevelse.

Officiell: Nya Alfa Romeo Milano - Sportighet i kompakt format.11.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Världspremiär för nya Alfa Romeo MILANO, en sportig kompakt modell, som återför Alfa Romeo till det största bilsegmentet i Europa.Nya MILANO erbjuds som "ELETTRICA" med 100% eldrift och två effektutföranden (156 hk och 240 hk) samt "IBRIDA" med hybriddrivlina (136 hk) med tillgänglig Q4-fyrhjulsdrift. Med ett nytt spännande designspråk, klassbäst kördynamik och avancerad teknik är nya MILANO redo att vinna en ny generation av Alfisti-entusiaster.

Säljstart för nya Fiat 600 - The Italian Upgrade6.3.2024 15:00:00 CET | Pressmeddelande

Nya Fiat 600 är varumärkets senaste modell som markerar återkomsten till B-segmentet. Erbjuds med två elektrifierade drivlinor; 100% eldrift (600e) med räckvidd upp till 406 km¹ eller med mild-hybridteknik (600 Hybrid). Nya Fiat 600 är "The Italian Upgrade" och uttrycker den italienska skönheten och livsstilen tack vare sin eleganta stil och funktioner som Color Therapy och sätesmassage. Nu beställningsbar till lanseringspris från 299.900 kr.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye