Samhall AB

102 nya medarbetare välkomnades till Samhall i Dalarna

Dela

Under 2023 började 102 personer i Dalarna på jobb eller arbetsträning hos Samhall. I hela landet började totalt 5 945 personer med funktionsnedsättning och nedsatt arbetsförmåga jobba eller arbetsträna på Samhall under året.

– Jag är glad och stolt över att få välkomna alla nya medarbetare här i Dalarna. Den pågående lågkonjunkturen innebär ett utmanande läge för många företag och slår extra hårt mot människor med funktionsnedsättning, som även i vanliga fall har det tufft på arbetsmarknaden. Därför är det extra roligt att vi fortsatt kan välkomna kompetent personal som fortsätter göra verklig skillnad, säger Gustaf Brattberg, distriktschef för Samhall Gävledala.

Samhalls uppdrag är att erbjuda meningsfulla och utvecklande arbeten för personer med funktionsnedsättningar och nedsatt arbetsförmåga. Samhall är Sveriges största företag med 24 000 medarbetare i 25 olika yrkesroller på 800 orter. De jobbar med allt från montering, paketering och lagerarbete till tvätt, lokalvård och avlastning inom äldreomsorgen.

För mer information och kontakt med medarbetare som börjat på Samhall i Dalarna under 2023, kontakta pressjouren.

Kontakter

Samhalls viktigaste uppdrag är att skapa utvecklande arbeten åt personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag. Företaget har över 25 000 medarbetare i hela landet och erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning och omsorg. Samhall ägs av svenska staten och genom åren har omkring 200 000 personer fått jobb inom, och genom, bolaget.

Följ Samhall AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samhall AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye