Jönköpings kommun

Räddningstjänsten: Undvik att ge dig ut i morgontrafiken

Dela

Det svåra snöovädret orsakade långa köer på E4 i går från Huskvarna och norrut mot Gränna. Många människor har suttit fast på motorvägen sedan i går kväll. Arbetet med att lösa trafikproppen går långsamt, men åt rätt håll.

- Vi vill vädja till folk att inte ge sig ut i morgontrafiken om man inte absolut måste. Det är fortfarande stopp i norrgående riktning på E4. Vi har god kontakt med människor som fortfarande sitter fast och de flesta håller ut, säger Göran Melin, biträdande räddningschef i Jönköpings kommun.

Räddningstjänsten, tillsammans med Trafikverket, polisen och andra aktörer arbetar nu tillsammans för att förbättra väglaget samt bärga de fordon som sitter fast. Väglaget runt hela Jönköping är mycket besvärligt.

- Det finns ännu ingen prognos för när alla kan vara loss från kön, men självklart vill vi lösa det så snart som möjligt, säger Göran Melin.

Nyckelord

Kontakter

Jönköpings kommun

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye