Jönköpings kommun

E4 norr om Huskvarna öppen för trafik igen

Dela

Vid klockan nio hade alla personbilar som efter gårdagens snöoväder suttit fast i köerna på E4:an mellan Huskvarna och Gränna kunnat köra vidare. En del lastbilar står kvar i inre körfältet på E4:an norr om Huskvarna. Nu pågår snöröjningsarbete och trafiken har kunnat släppas på igen.

- Väglaget är fortsatt besvärligt och vi uppmanar alla som inte måste ge sig ut i trafiken att undvika att ge sig ut på vägarna. Trafikverket och tekniska kontoret behöver komma åt att snöröja vägarna, säger Göran Melin, biträdande räddningschef på räddningstjänsten i Jönköpings kommun.

Det har uppstått kö på E4:an mellan Torsvik och Asecs i norrgående riktning. Arbete pågår både utmed E4:an mellan Torsvik och Asecs i norrgående riktning och på gamla riksettan (väg 993) mellan Huskvarna och Gränna.

Nyckelord

Kontakter

Jönköpings kommun

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye