Svenska Cheerleadingförbundet

Pressinbjudan till VM-genrep i Stockholm 7/4

Dela

Svenska Cheerleadingförbundet bjuder in press och media för att ta del av det mixade cheerleadinglandslagets och juniorlandslagets genrep inför VM. Genrepet genomförs i Nacka sporthall söndag 7 april kl. 13:00.

Söndag 7 april anordnas VM-genrep för två av fyra landslag i cheerleading. Press och media är välkomna att besöka genrepet. Föranmälan sker via e-post till Sofie Landen, sofie.landen@cheerleading.se. Det går även bra att dyka upp på plats.

Tid
13:00

Plats
Nacka sporthall
Griffelvägen 11
131 56 Nacka

Deltagande lag
Mixade landslaget för seniorer (även kallat Team Sweden Senior Coed)
Damlandslaget för juniorer (även kallat Team Sweden Junior All Girl)

Det mixade landslaget består av medlemmar från olika cheerleadingföreningar runt om i Sverige. De tränar tillsammans under ett antal helger inför VM i cheerleading som hålls i Orlando, USA 24-26 april. På VM tävlar laget mot bland annat USA, Norge, Kanada och Mexiko. Förra året slog laget in sig i topp 10, när de slutade på nionde plats.

Damlandslaget för juniorer representeras av aktiva från GCF Uppsala. Damlandslaget för juniorer har goda meriter från tidigare år med bland annat ett JVM-guld och tre JVM-brons. JVM hålls i samband med VM, 24-26 april.

Kontakter

Svenska Cheerleadingförbundet är det idrottsförbund som samordnar svensk cheerleading på nationell nivå.

Följ Svenska Cheerleadingförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Cheerleadingförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye