Got Event

Ljusmätning på Gamla Ullevi och Bravida Arena i kväll

Dela

I kväll testas strålkastarna på Gamla Ullevi och Bravida Arena. Det innebär att strålkastarna periodvis kommer att lysa med full intensitet under kvällen.

Ljusriggar på Bravida Arena.
Ljusriggar på Bravida Arena.

- Infor varje säsong behöver vi säkerställa att systemet uppnår rätt styrka och belysningsflöde enligt Svensk Elitfotbolls regelverk. Annars får vi inte en godkänd elitarena, säger Got Events elchef Jessica Trulsson.

Och fortsätter:

– Det kraftiga ljuset kan påverka de närmast boende och vi beklagar om det blir besvärande. Testet måste genomföras när det är fint väder och mörkt.

Foljande tider gäller:
Gamla Ullevi, cirka kl. 20:00 - 21:30.
Bravida Arena, cirka kl. 21:30 – 23:30.

For mer information vanligen kontakta:
Jessica Trulsson, elchef Got Event
031 – 368 43 23, jessica.trulsson@gotevent.se

Kontakter

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye