Apollo

Apollo lanserar nya resor till «Destination Okänd»

Dela

Apollos hemliga paketresor har blivit en stor succé, och i fjol blev dom fullbokade rekordsnabbt. Imorgon släpper researrangören helt nya resor till «Destination Okänd» – denna gång med flera kategorier!

2022 lanserade Apollo för första gången resor till «Destination Okänd». För modiga globetrotters innebär det att du beställer en paketresa, men låter slumpen avgöra var i världen du hamnar. 

- Svenskarna visade sig snabbt vara mycket modiga och äventyrslystna, det är jätteroligt! Extra roligt har det varit att se andra stora aktörer prova på egna versioner i år. Uppföljare blir ju dock sällan bättre än originalet – så vi gläder oss över att kunna upprepa succén för tredje gången, ler Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.  

För det är ingen tvivel om att researrangörens «hemliga» resor har blivit en stor succé. Vid fjolårets släpp tog det mindre än två dygn innan alla resor var slut – och det var åldersgruppen 50–79 som visade sig vara de mest spontana! 

Utvidgar valmöjligheterna 

Tidigare har Apollos resenärer till «Destination Okänd» kunnat välja mellan två olika kategorier: Standard och Plus. I den sistnämnda kunde man säkra sig om ett minst fyrstjärnigt hotell för några hundralappar extra. I år utvidgar researrangören valmöjligheterna, med hela fyra olika kategorier: Standard, Plus, Exclusive och Flight only.  

-  I år har vi tagit ännu mer hänsyn till att vi alla är olika – både vad gäller hur modiga vi är, vilka krav vi har, och inte minst vilken budget man har. Med årets resor har vi därför valt att utvidga utbudet, så att kunden själv kan skräddarsy sin resa efter sina egna preferenser och möjligheter – utan att det är på bekostnad av spänningen och totalupplevelsen, förklarar Krantz.  

Apollos resor till «Destination Okänd» släpps redan imorgon, 18. april. Det är begränsat antal resor, så det är först till kvarn som gäller! 

Praktisk information 

Med Destination Okänd väljer kunden utreseperiod och hotellkategori. Resmål och hotell blir först avslöjat för kunden i slutet av maj. 

Reseperiod: Från vecka 32 till vecka 36 

Avreseflygplats: Arlanda och Göteborg Landvetter

Priser från: 

  • Destination Okänd Flight only: från 798,- (endast flygbiljetter)
  • Destination Okänd Standard: från 2498,- (minst 2+ stjärnigt hotell)
  • Destination Okänd Plus: från 3698,- (minst 3+ stjärnigt hotell)
  • Destination Okänd Exclusive: från 4998,- (minst 4+ stjärnigt hotell)

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye