Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Följ med politiker på förskolebesök

Dela

I samband med utbildningsnämndens sammanträde den 17 april gör nämndens deltagare verksamhetsbesök på förskolor. Media är välkomna att följa med.

Syftet med verksamhetsbesöken är att ge politikerna i utbildningsnämnden en fördjupad bild av förskolans utbildning och undervisning utifrån verksamhetsplanen och de prioriterade målen.

Media är välkomna att delta vid något av besöken.

Datum: onsdag den 17 april
Tid: klockan 14.15–16.00
Plats: Politikerna delas upp i tre olika grupper som går till olika förskolor i centrala Norrköping. De utgår från Rosen klockan 14.15.

På respektive förskola möter rektor upp gruppen och håller i besöket.

Gruppindelning:
Förskolor Oxelbergen: Evabritt Sundin (L), Claes Nilsson (KD), Anders Magnusson (M), Mårten Jarl (M), Håkan Pettersson (S)

Förskolor City: Gunilla Hellberg (SD), Jacqueline Forsell (L), Gunilla Grenestam (S), Eva-Britt Passmark (M), Anna Bäck (KD), Lina Cederlöf (C), Carina Melefors (M)

Förskolor Nordantill: Ingrid Cassel (M), Patrick Lindahl (S), Aurora Isaksson (S), Elin Melander (V), Filip Morell (M)

Kontakt:
Adam Olofsson
Titel: verksamhetschef utbildningskontoret
Telefon: 070-020 29 67

Ingrid Cassel (M)
Titel: ordförande utbildningsnämnden
Telefon: 0707-25 61 49

___________________________________________________________

Avsändare: Linda Månzén, pressansvarig
Telefon: 0725-84 72 15

Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L.

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Påtaglig risk för allvarligt missförhållande anmäls enligt lex Sarah22.5.2024 13:30:00 CEST | Pressmeddelande

Under en lägervistelse för brukare inom LSS, våren 2024, inträffade en incident när en ledare var ensam med en brukare. Utredningen som har gjorts har inte kunnat ge svar på vad som hände, däremot uppmärksammades ett antal brister i arbetet med att tillsätta vikarier samt introducera nya medarbetare till lägerverksamheten. Utifrån dessa brister finns risk för att allvarliga händelser kan uppstå i andra verksamheter och vård- och omsorgskontoret anmäler händelsen till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) enligt lex Sarah.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye