Lifeline Entertainment

Henrik Fexeus nyskrivna och halsbrytande show förlängs - nya datum våren 2025

Dela

Henrik Fexeus nyskrivna och halsbrytande show Mentalisten förlängs. Nu släpps ytterligare 14 föreställningar – första stoppet blir 30 januari 2025 på Lorensbergsteatern i Göteborg.
– Jag längtar efter att få nå ännu fler och visa vilka galenskaper jag hittat på den här gången, säger Henrik Fexeus.Mentalisten Henrik Fexeus omgiven av sig själv
Henrik Fexeus firar nu 20 år på scenen med storslagna och landsomfattande turnén Mentalisten. Hösten 2024 och våren 2025 bjuder han Sverige på halsbrytande och våghalsiga nummer som talar till såväl vår hjärna som vårt hjärta. Foto Pär Bäckstöm, Artwork Ida Wahlström

När Henrik Fexeus nu är tillbaka på scenen med sin unika blandning av tankeläsning, manipulation och rackarspel sker det med besked. Till de 23 datumen för hösten 2024, med premiär 16 oktober på Rival i Stockholm, släpps nu ytterligare 14 tillfällen våren 2025.
Först ut på det nya året är Lorensbergsteatern i Göteborg där publiken från 30 januari och tre kvällar framåt får chansen att uppleva Henrik Fexeus fängslande show. Sedan rullar Mentalisten vidare genom Sverige fram till avslutningen 22 mars på Sara Kulturhus i Skellefteå.


– Det är otroligt roligt och också smickrande att turnén redan nu har förlängts. Nu får jag möjlighet att träffa min publik på ännu fler spelplatser vilket är väldigt kul, säger huvudpersonen i fråga.


Tidigare har Henrik Fexeus uppsättningar tagit avstamp i våra tankar. Med Mentalisten flyttar fokus till våra känslor. 
– Mina föreställningar har alltid haft en stor hjärna. Mentalisten har också ett väldigt stort hjärta, säger Henrik Fexeus om showen. 

Föreställningen bjuder denna gång på en rad halsbrytande nummer som han aldrig tidigare utfört inför publik. Åskådarna kommer bli berörda, utmanade och inspirerade av denna visuellt snygga och våghalsiga show.
– Som vanligt med mina föreställningar är det stort hemlighetsmakeri som gäller. Meningen är att ingen i förväg ska veta vad som kommer att hända. Men jag kan utlova en rolig, lite läskig och rejält omtumlande upplevelse, hälsar Henrik.

Folkkäre Henrik Fexeus har många strängar på sin lyra. Förutom de hyllade och utsålda turnéerna har han medverkat i en rad uppmärksammade tv- och radioprogram, bland annat Let’s Dance, Hjärnstorm, varit medlem i Talang-juryn i TV4, Kärlekskoden, Dilemma på Mix Megapol och agerat expert hos Lotta Bromé. Sammanlagt har det blivit ett 15-tal böcker inom områdena psykologi och påverkan, Konsten att läsa tankar blev det stora genombrottet. Henrik Fexeus utgivningar har sålt i över två miljoner exemplar och används internationellt av såväl högt uppsatta politiker som animationsstudion Pixar. 

Han har blivit utnämnd till en av världens främsta experter inom kommunikation och kroppsspråk, samt fått en rad internationella utmärkelser som mentalist. 
Tillsammans med Camilla Läckberg har Henrik Fexeus skrivit en spänningstrilogi – Box, Kult och Mirage – som utgivits i närmare 60 länder.
Han kommer 3 juni 2024 ge ut thrillern Offerdjuret på Bookmark förlag och det inhemska såväl som det internationella intresset är redan enormt.


Biljetter till höstdatumen av Henrik Fexeus Mentalisten finns ute, vårens shower släpps fredag 26 april kl. 10.00 på www.henrikfexeus.se/mentalisten

Föreställningen produceras av Lifeline.
Producenter:
Michael Henriksson, Lifeline
Lasse Karlsson, Lifeline

VÅRENS NYA DATUM 2025:
30 jan Göteborg, Lorensbergsteatern
31 jan Göteborg, Lorensbergsteatern
1 feb Göteborg, Lorensbergsteatern
7 feb Uddevalla, Östraboteatern
8 feb Vara, Vara Konserthus
14 feb Falun, Kulturhuset Tio14
15 feb Uppsala, UKK
21 feb Stockholm, Cirkus Arena
22 feb Stockholm, Cirkus Arena
7 mars Umeå, Idunteatern
8 mars Luleå, Kulturens Hus
15 mars, Växjö, Växjö Konserthus
21 mars Sundsvall, Tonhallen
22 mars, Skellefteå, Sara Kulturhus

HÖSTENS DATUM 2024:

16 okt Stockholm, Rival - PREMIÄR!
17 okt Stockholm, Rival
18 okt Örebro, Hjalmar Bergman teatern
19 okt Jönköping, Spira
20 okt Malmö, Slagthuset
23 okt Visby, Wisby strand
25 okt Askersund, Sjöängen
26 okt Borås, Åhaga
8 nov Täby, Tibble teater
9 nov Gävle, Gävle teater
10 nov Eskilstuna, Eskilstuna Teater
15 nov Östersund, Storsjöteatern
17 nov Västerås, Konserthuset
21 nov Göteborg, Lorensbergsteatern
22 nov Halmstad, Halmstad teater
23 nov Skövde, Skövde teater
24 nov Södertälje, Estrad
6 dec Karlstad, Scalateatern  
7 dec Alingsås Alströmerteatern
8 dec Kungsbacka, Kungsbacka teater
13 dec Lund, Lunds stadsteater
14 dec Norrköping, Östgötateatern
15 dec Linköping, Östgötateatern

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Pressbild Henrik Fexeus
Mentalisten Henrik Fexeus släpper nu upp biljetter till våren 2025.
Ladda ned bild
Pressbild Henrik Fexeus
Henrik Fexeus släpper nu upp vårens biljetter till sin nya föreställning "Mentalisten", som har premiär i höst 2024 på Rival i Stockholm.
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Lifeline är produktionsbolaget med hjärta för utveckling av karriärer och varumärken inom nöjesindustrin. Med klienter som bland andra Pernilla Wahlgren, Jonas Gardell, Brynolf & Ljung, Bo Kaspers Orkester med många fler når vi ut till över 100 000-tals biljettköpare per år.

1997 startade Lifeline sin verksamhet i lokalerna på Linnégatan 89 i Stockholm. Från början var bolaget inriktade på management-verksamhet och uthyrning av studio för artister och producenter. Sedan dess har verksamheten utvecklats och från 2009, arbetar Lifeline som exekutiv producent inom  humor-, musik-, teater-, och liveföreställningar i alla dess former på konserthus, festivaler och arenor runt om i Norden.

Följ Lifeline Entertainment

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lifeline Entertainment

Efter biljettrusning – nu kommer Je m’appelle Agneta till ännu fler städer!22.5.2024 10:44:57 CEST | Pressmeddelande

26 september har teaterföreställningen av Emma Hambergs succéroman Je m’appelle Agneta premiär på Rival i Stockholm. Anna Blomberg och Dag Malmberg tar plats på scen i rollerna som Agneta och Einar. Höstens föreställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö är utsålda och för att möta det höga trycket på biljetter adderas nu ytterligare åtta orter till spelplanen.

Nu släpps biljetterna till Bo Kaspers Orkester Vinterkonsert 2024 – med exklusiva stopp i Norden3.5.2024 08:15:00 CEST | Pressmeddelande

Efter den stora succén med ”Bo Kaspers Orkester – In Concert”, med slutsålda konserter på Rival i Stockholm under hela förra hösten samt runtom i landet under våren 2024, återvänder bandet nu till Rival med en vinterkonsert. För att möta den stora efterfrågan från Nordens huvudstäder adderas även exklusiva stopp i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye