Apollo

Apollo Sports och Surfakademin ingår partnerskap

Dela

Lanserar surf- & yogaretreats i världsklass till tre legendariska surfdestinationer!

Apollo Sports fortsätter att utöka sitt utbud med förstklassiga träningsresor och inleder ett nordiskt samarbete med välrenommerade Surfakademin.

Tillsammans blir det en perfekt matchning där Surfakademins passion och erfarenhet att skapa unika surf- och yogaretreats världen över, året om, kombineras med att tryggt och enkelt kunna boka hela resan i ett paket hos researrangören Apollo Sports. För kunden blir reseupplevelsen komplett då logistiken med flygresan och paketresans trygghetsfördelar ingår. 

Nordens största researrangör av sport- och träningsresor får ett ytterligare tillskott med Surfakademins destinationer, vilket utgör ett perfekt komplement till ett redan brett utbud. Surfing är en olympisk sport sedan debuten vid de olympiska sommarspelen 2020 i Tokyo, men också en livsstilssport som inte bara handlar om att åka på vågor utan också om att anamma en hel filosofi kring naturen, friheten och gemenskapen med andra surfare.  

- Samarbetet med Surfakademin kombinerar passionen för surfing och mindfulness, med bekvämligheten att boka allt i ett paket. En paketresa skall vara enkel, transparent och trygg att boka. Det är en perfekt matchning som tar våra resenärer till legendariska surfdestinationer med en härlig arrangör som Surfakademin, nu i alla nordiska länder, - säger Daniel Giray, Sports Director på Apollo Sports.

Baskien, Kalifornien och Costa Rica - tre unika destinationer 

Tillsammans erbjuder Apollo Sports och Surfakademin tre unika destinationer under 2024 och 2025. Första resorna går redan i sommar till Europas surfparadis, strax söder om Biarritz, i den franska delen av Baskien.

Surfakademin har arrangerat retreats i Baskien sedan 2006, och har i år tagit det vidare än mer boutique med nytt boende där alla gästerna bor tillsammans på Chateau Basque, ett mytomspunnet och historiskt slott från 1600-talet, beläget med Pyrenéerna i öster och Atlanten i väster. Retreaten huserar Baskiens mest erfarna surfinstruktörer liksom erfarna yoga- och meditationslärare. 

- Vår mission på Surfakademin är att inspirera till den härliga känslan för kroppen, själen och sinnet som omger surfing och mindfulness på vackra platser runtom i världen. Nu med Apollo Sports-samarbetet når vi inte bara ut bredare i Sverige utan även till dem andra nordiska länderna och Nederländerna. Det är otroligt kul och spännande tycker vi, säger Peter Sahlberg från Surfakademin

I södra Kalifornien öppnar till hösten retreaten i den klassiska surfcommunityn Encinitas. 
Här bor gästerna i ett beachhouse och surfar på legendariska stränder som San Onofre och Cardiff med Surfakademins grundare tillika rutinerade surfcoacherna Jens Holmer och Peter Sahlberg, som har longboardsurfing som sin specialitet.

Legendariska Santa Teresa 

Vinterns surf- & yogaretreat går till legendariska Santa Teresa, Costa Rica, känd för sina fantastiska vågor, pittoreska stränder och avslappnade atmosfär, vilket lockar surfare från hela världen. Santa Teresa har varit Surfakademins vinterhem de senaste 20 åren och här bor gästerna på en läcker djungellodge med Santa Teresas magiska strand precis nedanför. Här kantas den slingrande lilla ödmjuka grusvägen genom byn av mysiga restauranger – sushirestauranger och juicebarer som kommer få gästerna stanna eller komma tillbaka. Instruktörsteamet leds av lokala och erfarna surfcoachen Lorena Davenport.  

Praktisk informasjon 

Resor till Baskien

  • Avgångar mellan 28 juni – 2 augusti 2024. 7 nätter.  
  • Pris från: 20 569 kr/pers
  • Se resorna här.   

Resor till Kalifornien

  • Avgångar 19 - 26 oktober och 26 oktober - 2 november 2024 
  • Pris från: 21 498 SEK från Stockholm och Göteborg
  • Se resorna här. 

Resor till Costa Rica 

  • Avgångar mellan 21 december 2024 – 1 mars 2025 (9 dagar) 
  • Pris från: 31 534 kr / pers 
  • Se resorna här.  

*Priserna per person inkluderar flyg, del i dubbelrum, samt surfpaket enligt beskrivning. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye