EFN Ekonomikanalen

Katrine Kielos-Marçal rekryteras till EFN Ekonomikanalen

Dela

EFN presenterar ännu en stark profil. Författaren, journalisten och programledaren Katrine Kielos-Marçal ansluter i maj. Katrine Kielos-Marçal har nominerats till Augustpriset, vunnit DN:s kritikerpris “Lagercrantzen” samt utsetts till en av “Årets kvinnor” av BBC. Nu återvänder hon till EFN.

Kielos-Marçal kommer med ett antal nya format till ekonomikanalen; bland annat en podd som hon gör med Claes Måhlén, ett intervjuprogram med tunga namn inom ekonomi och finans samt så småningom en serie program om “gröna pengar”.

– Jag tackade ja till en fantastisk möjlighet att göra specialiserad ekonomijournalistik, få vara ”nördig” och gå på djupet. Det jag just nu ser mest fram emot är att få göra min nya podd ”Världsekonomin” tillsammans med Claes Måhlén som vi lanserar i mitten av maj, säger Katrine Kielos-Marçal. Hennes första framträdande kan du se här i samband med premiären av EFN Direkt morgon som från och med idag sänds varje vardag kl 07:45.

– Katrines kompetens, erfarenhet och driv ser vi mycket fram emot att åter få ta del av. Att få in en spelare som Katrine i laget är en dröm och hon kommer att spela en avgörande roll i det vi håller på att bygga upp, säger Leo Lagercrantz, ansvarig utgivare för EFN.

Om EFN
EFN, som producerar videor och podcasts om privatekonomi, aktiemarknaden, boendeekonomi och hållbarhet, är ett dotterbolag till Handelsbanken. Kanalen är reklamfri och allt material är gratis att ta del av.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

EFN, som producerar videor och podcasts om privatekonomi, aktiemarknaden, boendeekonomi och hållbarhet, är ett dotterbolag till Handelsbanken. Kanalen är reklamfri och allt material är gratis att ta del av.

Följ EFN Ekonomikanalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EFN Ekonomikanalen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye