BranäsgruppenBranäsgruppen

Cykelpremiär på midsommar i Branäs - uppfräschning av leder inför sommarsäsongen

Dela

Den 21 juni öppnar Branäs anläggningen för sommarsäsongen 2024, precis i tid för midsommarfirandet. Och i år presenterar de flera förbättringar för att göra cyklingen till en ännu mer tillgänglig och njutbar aktivitet för hela familjen. 

Cykelpremiär i Branäs den 21 juni.
Cykelpremiär i Branäs den 21 juni.

Med midsommar i sikte öppnar Branäs anläggningen för sommarsäsongen 2024 den 21 juni. En efterlängtad premiär som välkomnar cykelentusiaster till roliga äventyr för stora som små. I år bjuder Branäs på flera nyheter och förbättringar, där fokus ligger på att göra cyklingen till en ännu mer tillgänglig aktivitet för hela familjen. 

Uppdaterade cykelleder för ökad tillgänglighet 

Branäs har investerat i att förnya och förbättra cykellederna inför den kommande sommarsäsongen. Bland annat kommer Nintendo Lands cykelled att dras om till en mer barnvänlig sträcka. Även cykelleden Utsikten genomgår en del förändringar för att bli mer tillgänglig för alla besökare. Dessutom arbetar Branäs med att förbättra underlaget längs Solsvängen för en mjukare och mer behaglig cykeltur. 
 
– Vi ser alltid över vad vi kan göra för att anpassa våra cykelleder så att det blir lättare att cykla tillsammans som familj. Med de nya förbättringarna strävar vi efter att erbjuda ännu bättre cykelupplevelser, säger Patrik Buhrkall-Nilsson, Affärsområdeschef skidområde  Branäsgruppen. 

Hänsyn till miljön för en trevligare atmosfär 

Miljön längs cykellederna är också en prioritet. Genom att ta hänsyn till naturen och skapa en trevlig atmosfär längs lederna strävar man efter att ge gästerna en upplevelse som inte bara är spännande utan också harmonisk.

Branäs sommarsäsong sträcker sig mellan 21 juni – 11 augusti. 

– Det kommer bli en fantastisk sommar, det är jag säker på. Vi är glada över att kunna göra de här justeringarna för att kunna erbjuda våra gäster en minnesvärld tid hos oss.  

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye