Svenska Ishockeyförbundet

Årets Pressvärd 2024 - Sara Jonsson, Södertälje Sportklubb

Dela

Sara började sitt engagemang redan som 14 åring i SSK som bla VIP värdinna och hittade dessutom på och drev konceptet Lekhörnan (barnpassning på ishockeymatcher). Därefter har hon utbildat sig i Örebro (Retorik och Kommunikativt ledarskap) och även varit evenemangsansvarig i både Örebro Hockey och Karlskrona HK.

Hon återkom till Södertälje SK 2019 och är numera Kommunikation- och eventansvarig i föreningen. Sara verkligen brinner för sitt arbete dessutom tog hon 2021 initiativet till projektet  ”Inte i vår arena” med syftet att motverka våldet mot kvinnor och för att värna om föreningens ungdomar.

Motivering:

”Sara har visat sig vara en stor förebild för både unga och vuxna. För henne är ingenting omöjligt och hennes budskap är att journalister ska känna sig trygga och bekväma vid kontakter med Södertälje SK.”

Tidigare vinnare av priset "Årets Pressvärd"

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1912. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle. Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet. Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye