Arla

Yoggi släpper årets smak: Cherrylicious

Dela

En rosa nyhet gör nu entré på yoghurthyllan när Yoggi presenterar årets smak: Cherrylicious. Nyheten blir den första fruktyoghurten på marknaden som smaksatts med körsbär. Yoggi Cherrylicious passar perfekt till frukost, mellanmål eller en enkel efterrätt. Produkten finns i butik från och med vecka 20.

Foto: Arla.
Foto: Arla.

Sedan 2010 har Yoggi lanserat tillfälliga smaker. Vi har bland annat bekantat oss med smaker som Lingon & Vanilj, Ananas & Kokos och Vattenmelon & Pitahaya. I år är det dags Cherrylicious – den allra första fruktyoghurten som smaksatts med just körsbär.

– Ända sedan vi började med tillfälliga smaker har det varit en succé och smakerna blir ofta mycket omtyckta, ibland så pass att de får en permanent plats i butikshyllorna. Det känns extra kul att lansera den första fruktyoghurten smaksatt med körsbär som vi tror kommer att uppskattas av många. Det är en härligt krämig fruktyoghurt som kan avnjutas hela dagen – som en smarrig start på dagen till frukost, ett välsmakande och praktiskt mellanmål eller varför inte som en enkel dessert som fortfarande känns lyxig, säger Emma Barkström, ansvarig för Yoggi på Arla.

Utöver den goda smaken har Cherrylicious fått en look som sticker ut, då yoghurtens härliga rosa färg också avspeglas på förpackningen.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Inger-Lise Sjöström ny vice ordförande för Arla29.5.2024 15:48:21 CEST | Pressmeddelande

Arlas styrelse har i dag utsett Inger-Lise Sjöström från Kolmården i Östergötland till ny vice ordförande för Arla. – Jag är både glad och stolt över utnämningen. Arla är ett starkt företag med höga ambitioner och 8 000 ägare i sju länder. Tillsammans med resten av styrelsen och företagsledningen ser jag nu fram mot att fortsätta arbetet med att stärka och utveckla vårt fina företag, till nytta för både nuvarande och kommande generationer av mjölkbönder, säger hon.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye