Expressen

Här kommer Trubbel – ny podd på Expressen

Dela

Trubbel är en ny relationspodd från Expressen och Amelia, där relationsdilemman fulla av hjärta och smärta diskuteras i varje avsnitt.

Foto: Expressen
Foto: Expressen

– Jag skulle säga att det är frispråkigt och ganska blottande, och absolut rådgivande men fritt från pekpinnar. Vi bjuder mycket på oss själva, säger journalisten Fred Forsell som leder samtalen. Han beskriver poddavsnitten som fönster in i människors hemliga rum. Typiska ämnen i första säsongen är svek, svartsjuka, sexuella preferenser, märkliga matvanor, könshår och sommarstugeskav.

Författaren Bengt Ohlsson, som under 20 års tid svarat på läsarnas frågor i magasinet Amelia, är en av de fasta panelmedlemmarna i Trubbel.
– Att ge relationsråd till Amelias läsare är en av mina roligaste sysslor. Att podda om relationsfrågor har visat sig vara minst lika roligt, säger han.

Övriga medlemmar är journalisterna Sara Telde och Katarina Muhr.
– Relationer präglas ju ofta av känslor snarare än logik, det är därför de är så oerhört intressanta att grotta i. Och vem som helst kan ju hamna i trubbel när hjärtat är med, säger Sara Telde.

Nya avsnitt släpps varje tisdag och podden finns på Spotify, iTunes och andra plattformar där poddar finns.

Producent: Anna Westman Swantesson
Programledare: Fred Forsell
Redaktör: Karin Nordin
Ansvarig utgivare: Klas Granström

Nyckelord

Kontakter

Fred Forsell, programledare, fred.forsell@expressen.se

Om oss

Expressen är ett ledande mediehus med redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi rapporterar dygnet runt i sajt, app och sociala medier. Expressen ger också ut en daglig nyhetstidning och en lång rad livsstilsmagasin.

Expressen

Gjörwellsgatan 30

Stockholm

www.expressen.se

Följ Expressen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen

Expressen mediapartner till Svenska e-sportförbundet17.5.2024 15:00:00 CEST | Pressmeddelande

Expressen har i flera år haft en dedikerad redaktion som bara jobbar med e-sport. Nu utvecklas satsningen i och med ett nytt avtal som gör Expressen till exklusiv mediapartner till Svenska e-sportförbundet. – E-sport är redan en av Sveriges största sporter, och intresset lär inte minska med åren. Vi är övertygade om att det här kan ge oss ännu större möjligheter att göra bra journalistik, säger Expressens strategiska sportchef Pontus Weinemo.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye