Svenska Ishockeyförbundet

Beijer Hockey Games är tillbaka i Stockholm

Dela

2025 inleds med en riktig supervår i hockey-Sverige.

Herrarnas hockey-VM kommer till Stockholm om ett år – vi ser så mycket fram emot att få öppna portarna för vår publik till ett helt nytt Avicii Arena. Arbetet pågår för fullt innanför väggarna för att skapa en hockeyarena av rang. 

MEN… alla hockeyfans kommer att kunna få uppleva hockey i arenan redan i februari då Beijer Hockey Games avgörs inför hemmapubliken i Stockholm igen. 

– Vi är otroligt stolta över att få välkomna Beijer Hockey Games till Avicii Arena igen! Det blir det första hockey-evenemanget i den moderniserade arenan! säger Tobias Ekman, General Manager på Stockholm Live.

Biljettsläpp för 2025 års Beijer Hockey Games sker i november, och det är medlemmarna i Tre Kronors supporterklubb Folkets lag som får förstatjing på biljetterna. Bli medlem här

– Efter några framgångsrika år på turné i Sverige, ser vi verkligen fram emot att återvända till Stockholm och ett nyrenoverat Avicii Arena. Tillsammans med Sveriges hantverkare ska vi skapa ett härligt tryck i arenan och heja fram Tre Kronor till seger. Det här ett viktigt event för hela hockey-Sverige och Beijer Byggmaterial är stolt att få bidra som både huvudsponsor till förbundet och namnsponsor till turneringen, säger Erik Flygt, sponsor & eventansvarig Beijer Byggmaterial.

Konkurrensen kommer vara stor om VM-platserna för våra svenska spelare, Beijer Hockey Games är lite av sista chansen att visa upp sig för förbundskapten Sam Hallam, och det blir även konkurrens om biljetterna, flaggar SIF:s Marknadsansvarige Jesper Björck för:

- Senaste vi hade Beijer Hockey Games i Stockholm var det väldigt lyckat.
Tre Kronor vann turneringen inför storpublik. Nu med en moderniserad arena och ett hemma-VM några månader senare så känns det perfekt att ha turneringen i Stockholm. Vi är förväntansfulla! 

FAKTA

Beijer Hockey Games 2025 avgörs 6-9 februari i Avicii Arena, Stockholm. Turneringen är en del av Euro Hockey Tour med deltagande länder Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1912. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle. Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet. Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye