Socialdemokraterna

Tobias Baudin och Lisa Nåbo förtidsröstar i Linköping

Dela

Måndagen den 27 maj besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Linköping och Söderköping. Förutom verksamhetsbesök och kampanjande inför EU-valet förtidsröstar Baudin i Linköping tillsammans med SSU:s ordförande Lisa Nåbo som också kandiderar till Europaparlamentet.

Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin
Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Foto: Socialdemokraterna

Program

Måndag 27 maj

Linköping
11.20 – Tobias Baudin knackar dörr tillsammans med Mari Hultgren, arbetarekommunens ordförande och Johan Löfstrand, riksdagsledamot och vice gruppledare för Socialdemokraterna i Riksdagen.
Adress: Hässlegatan 15

13.00 – Besök vid den förebyggande verksamheten ”Rätt kurva” som arbetar med att identifiera barn och ungdomar som riskerar att hamna i organiserad brottslighet. Medverkar gör riksdagsledamot Teresa Carvalho och Deqa  Mohamed Hashi, gruppledare i socialnämnden.
Adress: Djurgårdsgatan 1

14.30 – Partisekreteraren förtidsröstar i EU-valet tillsammans med SSU:s ordförande Lisa Nåbo som kandiderar till Europaparlamentet.
Adress: Östgötagatan 5, stadsbiblioteket lokalen Hörsalen

Söderköping
16.00 – Verksamhetsbesök på Solängens förskola
Adress: Margaretagatan 36

17.00 – Kampanjande inför det stundande EU-valet. Tobias Baudin medverkar under en dörrknackning tillsammans med Markus Fröderberg, arbetarekommunens ordförande och Johan Löfstrand, riksdagsledamot och Socialdemokraternas vice gruppledare i Riksdagen.
Adress: Talgoxestigen 

Media är välkomna att närvara vid eller i anslutning till verksamhetsbesöken vid föranmälan till presskontakt och uppvisande av pressackreditering:

Presskontakt:
Mattias Hagenström, pressekreterare hos Tobias Baudin, +46 72 216 42 12
mattias.hagenstrom@socialdemokraterna.se

Nyckelord

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye