Got Event

Medialansering inför STCC:s premiär i Göteborg

Dela

Varmt välkommen till medialansering i Göteborg fredagen 31 maj på samma plats där världspremiären av elektriska STCC 2024 kommer att köras den 8-9 juni.

Kom och träffa stjärnförarna i STCC och titta närmare på såväl de nya elektriska tävlingsbilarna som platsen för den nya Head 2 Head-banan mellan Ullevi och Scandinavium.

Förare, teamrepresentanter och organisation kommer att finnas tillgängliga för intervjuer under lanseringen som inleds klockan 14:00 utanför Ullevi.

Plats: Ullevigatan 21, 441 40, Göteborg
Datum: 31/5
Tid: 14:00
OSA senast 29/5 till: press@stcc.se

Mer information om tävlingsbilar, förare, team, teknik: https://www.stcc.se/vad-r-stcc

Nyckelord

Kontakter

Johan Meissner, Pressansvarig STCC
+46 70 2413234
press@stcc.se

Länkar

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye