Got Event

Tända lampor på Ullevi i natt

Dela

Ikväll och i natt genomför Got Event justering och ljusmätning av arenabelysningen på Ullevi. Det medför att lamporna kommer att vara tända mellan klockan 21.30 och 02:30.

FOTO: Anna-Lena Lundqvist

- Ullevi har fått ny arenabelysning som behöver justeras och mätas för att bli godkänd. Den ljusa årstiden gör tyvärr att vi behöver ha tänt ganska sent men jag hoppas det finns förståelse för det, säger Jessica Trulsson, elchef på Got Event.

För mer information vänligen kontakta:
Jessica Trulsson, elchef Got Event
031 – 368 43 23, jessica.trulsson@gotevent.se

Kontakter

Bilder

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye