Socialdemokraterna

Lena Hallengren på valturné i Hagfors, Karlstad, Falun, Gävle, Sandviken och Uppsala

Dela

Lena Hallengren, Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, är på valturné. De närmaste dagarna är hon i Hagfors, Karlstad, Falun, Gävle, Sandviken och Uppsala för att kampanja inför EU-valet och göra verksamhetsbesök.

Lena Hallengren.
Lena Hallengren.

Fredagen den 31 juni besöker Lena Hallengren Hagfors och Karlstad. Hon ska besöka Textåbild, Älvstrandens bildningscentrum och Klädbytarrummet i Hagfors på förmiddagen. På eftermiddagen besöker hon Solarreturen i Karlstad och kampanjar på Stora Torget.

Lördagen den 1 juni är Lena Hallengren i Falun hela dagen. Under förmiddagen besöker hon Falu lasarett tillsammans med regionstyrelsens ordförande Elin Norén. Senare på dagen är hon bland annat med på torgmöte och knackar dörr inför EU-valet.

Söndagen den 2 juni är gruppledaren i Gävle och i Sandviken. Hon besöker PRO Gävle-Ettan klockan 10.30 och gör klockan 13 ett verksamhetsbesök på äldreboendet Ängsbacken i Sandviken. Senare träffar hon bland andra SSU och Kommunal och avslutar dagen med dörrknackning inför EU-valet på Gamla Bruket klockan 15.30.

Måndagen den 3 juni är Lena Hallengren i Uppsala. Hon besöker vård- och omsorgsprogrammet på Lundellska skolan, kampanjar på Stora torget, besöker Coop i Boländerna och knackar dörr inför EU-valet i Eriksberg.

Vill du veta mer? 

För att få mer information om tider och upplägg, kontakta nedan presskontakt. Media är välkomna att närvara efter föranmälan till presskontakt och uppvisande av pressackreditering.

Presskontakt:
Elin Aarflot, pressekreterare, 076-2918443, elin.aarflot@socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye