Högskolan i Halmstad

Årets alumn: Från Halmstadsstudent till tekniktopp i USA

Dela

Christian Gyrling får i dag utmärkelsen Årets alumn vid Högskolan i Halmstad. Den tidigare dataingenjörsstudenten har gjort en imponerande karriär inom spelindustrin. Han har arbetat med framgångsrika spel som Uncharted och The Last of Us. I dag är han mjukvaruingenjör på Meta, där han jobbar med Metas tredje värld Horizon.

– Utbildningen som jag gick på Högskolan i Halmstad har verkligen varit superanvändbar för mig i min karriär, säger Christian Gyrling.

Efter sina studier har Christian Gyrling fortsatt att ha kontakt med Högskolan.

– Högskolan i Halmstad har alltid varit nära mitt hjärta. Jag har kommit tillbaka lite då och då, ibland för en gästföreläsning, ibland för en intervju. Det har varit viktigt för mig att kunna ge tillbaka.

Christian Gyrling betonar vikten av att tro på sig själv. 

– Om du inte försöker kommer du aldrig att lyckas. Var dig själv. Var passionerad! råder han de studenter som nu i examenstider är på väg ut i yrkeslivet.

Med utmärkelsen Årets alumn vill Högskolan lyfta fram tidigare studenter som inspirerar nuvarande studenter.

– Christian Gyrling är en mycket värdig mottagare av Årets alumnutmärkelsen. Han är en värdefull ambassadör för Högskolan i Halmstad och en god förebild för våra studenter. Christians resa visar hur långt du kan gå efter en utbildning på Högskolan i Halmstad, säger, prorektor Malin Hallén om årets alumn.

Utmärkelsen delas ut under Högskolans avslutningshögtid för avgångstudenterna, i dag, den 31 maj, på Halmstad Arena.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Christian Gyrling
Christian Gyrling
Ladda ned bild

Länkar

Om Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad 
Box 823 (Besöksadress: Kristian IV:s väg 3)
301 18 Halmstad

035-16 71 00
https://www.hh.se/

Det innovationsdrivande lärosätet

Högskolan i Halmstad rustar människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället. Ända sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande och omfattande samverkan med samhället. Högskolan erbjuder populära verklighetsförankrade utbildningar. Forskningen är tydligt profilerad mot de två fokusområdena Hälsoinnovation respektive Smarta städer och samhällen.

Följ Högskolan i Halmstad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Högskolan i Halmstad

Digitala verktyg hjälper kvinnliga flyktingföretagare att undvika diskriminering13.6.2024 08:04:21 CEST | Pressmeddelande

Färsk forskning från Högskolan i Halmstad visar att kvinnliga företagare med invandrarbakgrund använder digitala verktyg för att undvika diskriminering. Studien visar också att flyktingar som driver företag i Tyskland känner mer motivation än de i Sverige. I sin avhandling om invandrarföretagande kartlägger Ghazal Zalkat invandrares syn på entreprenörskapets möjligheter och utmaningar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye