WSP

Azib Banaras ny CFO på WSP

Dela

WSP har utsett Azib Banaras till Chief Financial Officer för WSP Norden och Sverige. 

Azib Banaras
Azib Banaras Foto: WSP

Azib kommer närmast från sin roll som vice VD och CFO för Cowi Norge. Han kommer att fokusera på att driva WSP:s fortsatta tillväxt med målet att bli den ledande strategiska rådgivaren och teknikkonsulten i Norden.  

- Jag är mycket glad att välkomna Azib till WSP. Som företag står vi inför avgörande samhällsutmaningar när vi hjälper ett allt större antal kunder med sin gröna omställning. Med Azibs erfarenhet av att driva tillväxt får vi rätt kompetens för vår fortsatta utveckling där vi ska göra ännu större skillnad för vårt samhälle, våra kunder och våra medarbetare, säger Anna-Lena Öberg Högsta, VD för WSP Norden & Sverige.

Azib Banaras har omfattande erfarenhet inom finansområdet och har navigerat genom strategi- och teknikonsultbranschens komplexa finansiella strategier.

- Jag är en person som älskar att arbeta med affärsinsikter och data för att fatta kommersiella och strategiska beslut. Att omvandla affärsprestationsanalyser till strategisk framgång och affärstillväxt är en passion för mig. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till WSP, att lösa våra samhällens och kunders utmaningar och att aktivt driva vår tillväxt genom att utnyttja vår globala ledarskapsposition och starka lokala närvaro i Norden, säger Azib Banaras.

Azib tillträder på WSP under första veckan i juni och han kommer att vara en del av både den nordiska och svenska ledningsgruppen.

Kontakter

Bilder

Azib Banaras
Azib Banaras
Ladda ned bild

Om WSP

Vi ligger bakom allt du tar för givet. Och framtiden du hoppas på.

Vi vet hur samhällen är uppbyggda och utvecklas. Om hur vi lever, arbetar, bygger, reser och kommunicerar, och om hur vi kan göra det bättre. Som strategiska rådgivare och teknikkonsulter har vi kunskapen att förstå och kraften att kunna förändra.

Med över 65 000 medarbetare i 40 länder använder vi vår globala expertis för att hitta de smartaste lokala lösningarna.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Ny rapport: Här är Sveriges mest robusta kommuner28.11.2023 07:28:00 CET | Pressmeddelande

Nu släpper strategi- och teknikkonsultföretaget WSP rapporten "Regionernas Kamp", som rankar Sveriges 290 kommuner utifrån deras robusthet. Nacka, Täby och Kungsbacka toppar rankningen och analysen visar att pendlingskommuner nära större städer är de som har bäst förmåga att stå emot kriser och hantera förändringar. Rapporten tar i år också ett större grepp på trygghet och kommunernas brottsförebyggande arbete.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye