Moment Group

Sanna Kindmark blir ny VD för Hansen

Dela

Sanna Kindmark har rekryterats som ny VD för Hansen och efterträder Niclas Möller som valt att lämna rollen som VD i bolaget. Sanna Kindmark tillträder tjänsten den 1 september och Niclas Möller är kvar i sin roll tills Sanna är på plats och kommer därefter att vara tillgänglig för överlämning.

H A N S E N  -  P A R T  O F  M O M E N T  G R O U P

Sanna Kindmark kommer närmast från rollen som Agency Director för Spoon Agency. Innan dess har hon bland annat varit VD för Wallstreet Media och etableringsansvarig för Nordic Wellness.

"Det känns mycket bra att det blir Sanna som tar över stafettpinnen som ledare för Hansen. Med sin breda erfarenhet, sina tydliga ledaregenskaper och sitt starka engagemang kommer hon fortsätta driva på den fina utveckling Hansen påbörjat under Niclas ledning", säger Martin du Hane, Group CEO Moment Group.

"Under de senaste åren har teamet på Hansen ökat omsättningen och starkt förbättrat resultatet. De har också breddat erbjudandet och stärkt organisationen med ny kompetens, en utveckling jag är övertygad om att Sanna är helt rätt för att fortsätta driva. Jag hälsar henne varmt välkommen till oss och ser fram emot vårt samarbete", fortsätter Martin du Hane.

"Jag är oerhört stolt över att få bli en del av gemenskapen på Hansen och jag ser verkligen fram emot att lära känna människorna i teamet och fortsätta utveckla erbjudanden som följer marknadens behov" säger Sanna Kindmark.

Hansen är ett av Moment Groups två eventbolag och tillsammans med Minnesota Communication verkar de inom affärsområde Event & Communication. Hansen designar och genomför event från idé till genomförande och resultatet är upplevelser som berör och förflyttar varumärken, kunder och deras gäster. På kundsidan hittar man bolag som exempelvis Axfood, Volvo, KPMG och Apoteket. Med mer än 30 års erfarenhet och nästan lika många medarbetare utgår Hansen från Göteborg och genomför kunduppdrag på många olika destinationer i världen.

Sanna Kindmark tillträder tjänsten som VD för Hansen den 1 september och Niclas Möller är kvar i rollen fram till dess och kommer därefter att finnas tillgänglig för överlämning. Sanna Kindmark kommer att utgå från Hansens kontor i Göteborg och ingå i Moment Groups koncernledning.

Kontakter

Bilder

Länkar

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Julien Magic kommer till Hamburger Börs - en av Sveriges största magiker genom tiderna13.6.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Julien Dauphin, med shownamnet Julien Magic, är den omtalade och prisade magikern som gjort internationell succé. Med miljontals följare på sociala medier och miljarder visningar årligen, fascinerar han sin publik med osannolika illusioner. Den 15 november kliver pionjären, som tog magin från gatan till scenen, in på Hamburger Börs med sin nya magiska föreställning, Julien Magic – The show.

Positivt rörelseresultat för första kvartalet3.5.2024 09:39:59 CEST | Pressmeddelande

Vi inleder 2024 enligt förväntningarna med ett positivt rörelseresultat. Vår starka produktionsportfölj inom teater och musikal fortsätter att gå mycket bra och inleder året starkt samtidigt som våra eventbolag under kvartalet genomfört flertalet större projekt och presterar fortsatt ett mycket fint resultat. Parallellt har vi lanserat vårt egenutvecklade koncept SLiCE som hade premiär i Göteborg den 8 mars. Våra affärsområden som verkar inom restaurangsegmentet märker däremot av konjunkturläget med lägre beläggning och ökat kostnadsläge.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye