OKIDOKI

Dream team när OKIDOKI rekryterar inredningschef

Dela

OKIDOKI satsar vidare på att bli den dominerande inredningsaktören i Sverige och rekryterar Hanna Bolin som studiochef för inredning.

Hanna Bolin blir studiochef för OKIDOKIS affärsområde Inredning.
OKIDOKI erbjuder en helhet som ofta saknas idag genom att kombinera varumärkesstrategi, visuell identitet och inredningsdesign. Allt finns under ett och samma tak och håller alltid högsta kommersiella verkshöjd. Hanna Bolin blir ny studiochef Inredning hos OKIDOKI. Albin Händig OKIDOKI

Hanna Bolin kommer närmast från Kanozi, där hon har varit med och utvecklat inredningsavdelningen - inte minst genom arbete med flera större kontorsprojekt. Uppdraget för Hanna Bolin blir att öka antalet uppdrag inom kontors- och hotellmarknaden i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– De flesta känner till våra profilerade restauranger med fokus på design och kundens helhetsupplevelse. Nu vill OKIDOKI göra fler hotell- och kontorsprojekt på samma höga nivå, säger Hanna Bolin. 

OKIDOKI erbjuder samordnade leveranser tillsammans med inhousebyrån Atelier som omfattar allt från property branding till grafisk design.

– Kunderna vill ofta se en helhetslösning och vi tycker att varumärkesutveckling och inredningsdesign ska gå hand i hand. OKIDOKI och Atelier kan erbjuda både en stabil projekteringsgrupp och byråtjänster på en och samma gång. Det skapar konkurrensfördelar för OKIDOKI .

Hanna Bolin kommer att bilda något av ett "Dream team” tillsammans med med Pernilla Liva, kontorschef i Stockholm, och Amanda Rydenstam, affärsområdeschef på Atelier. 

Kontorsuppdrag med hyresgästanpassningar kommer att varvas med hotell och restaurang samt kommersiella koncept för bottenvåningar. 

Fokusmarknader är storstadsregionerna och kunderna fastighet, hotell, restaurang, huvudkontor och kommersiell handel. 

– OKIDOKIs starka designleverans behövs mer än någonsin i projekt som allt oftare innehåller återbruk. Vi måste kunna leverera miljöer som människor älskar att vistas i och njuta av, samtidigt som vi tar hand om gamla möbler och byggnadsdelar. Här är OKIDOKI en given aktör.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hanna Bolin blir studiochef för OKIDOKIS affärsområde Inredning.
OKIDOKI erbjuder en helhet som ofta saknas idag genom att kombinera varumärkesstrategi, visuell identitet och inredningsdesign. Allt finns under ett och samma tak och håller alltid högsta kommersiella verkshöjd. Hanna Bolin blir ny studiochef Inredning hos OKIDOKI.
Ladda ned bild

Länkar

Följ OKIDOKI

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från OKIDOKI

Notuddsparken i Västerås vinner Arkitekturpris i Västmanland 202322.3.2023 11:52:55 CET | Pressmeddelande

Priset för årets bästa arkitektur i Västmanlands län går till Notuddsparken i Västerås. I motiveringen lyfter juryn fram hur Notuddsparken adresserar två samtida frågeställningar som arkitekturfältet har att besvara. Dels frågan om att bygga för minskad klimatpåverkan och dels frågan om arkitektonisk estetik. – Ett projekt väl värt ett arkitekturpris, säger arkitekt Nora Kvassman, sammankallande i juryn. Notuddsparken har även blivit uppmärksammat för den unika sociala innovationen som är realiserat i projektet. 5%-modellen innebär en möjlighet även för upplåtelseformen bostadsrätten att ta socialt ansvar. Kortfattat går det ut på att fem procent av bostäderna i detta fallet säljs till Stadsmissionen med rabatt. Stadsmissionen står sedan för rekryteringen av människor som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden i Västerås. – Vi hoppas nu att kunna skala upp 5%-modellen i ett större samarbete med en rikstäckande bostadsaktör, säger Rickard Stark grundare OKIDOKI. Grattis till Bright

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye