Folkuniversitetet öppnar dörrarna till Chokladfabriken igen

Dela

Äntligen sjuder det av liv och kreativitet i Folkuniversitetets lokaler i Helsingborgs gamla chokladfabrik igen. Den 23 augusti öppnas de nyrenoverade lokalerna och Folkuniversitetet bjuder in till öppet hus.

Kreativ mötesplats i gamla chokladfabriken i Helsingborg
Kreativ mötesplats i gamla chokladfabriken i Helsingborg

– Chokladfabriken har en rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp som har inspirerat många kursdeltagare genom åren. Vi är väldigt glada att vara på plats i våra fina lokaler igen, säger Rasmus Johansson, kurskoordinator på Folkuniversitetet.

Kreativ mötesplats

I lokalerna huserar konstnärer, keramiker, skulptörer och andra kreatörer som går en konstnärlig kurs hos Folkuniversitetet. I Chokladfabriken kan du gå en kurs inom silversmide, keramik, måleri eller skulptur.

– När vi har öppet hus den 23 augusti har du möjlighet att ta del av konstutställning och prova på silversmide, berättar Hedvig Mitsner, kurskoordinator på Folkuniversitetet.

Varmt välkommen att inspireras fredagen den 23 augusti!

När: 23/8 kl.16:00-19:00.
Var: Dragaregatan 2, Helsingborg

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kreativ mötesplats i gamla chokladfabriken i Helsingborg
Kreativ mötesplats i gamla chokladfabriken i Helsingborg
Ladda ned bild

Länkar

Folkuniversitetet - kunskap förändrar

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning över hela landet. Det är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är en idéburen organisation, fristående från partipolitiska, religiösa och kommersiella särintressen.

Följ Folkuniversitetet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkuniversitetet

Folkuniversitetet storsatsar på existentiell hälsa – med Ann Lagerström7.8.2024 11:33:03 CEST | Pressmeddelande

Intresset för existentiell hälsa – som tankar om livet, döden, relationer och vad det är att vara människa – har på senare tid ökat i samhället. Lagom till att regeringen nu vill lyfta fram vikten av existentiell hälsa satsar Folkuniversitetet på en ny deltidsutbildning till existentiell samtalsledare. Utbildningen startar i oktober 2024 och leds av existentiella samtalsledaren Ann Lagerström, författare och tidigare chefredaktör för Svenska Dagbladets Idag-sida.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye