Folkets Hus och Parker

Radioprofilerna Morgan Larsson och David Urwitz på turné

Dela

Radarparet Morgan Larsson och David Urwitz från “SöndagsMorgan” i P4 åker på höstturné med Folkets Hus och Parker. Föreställningen “Det blir nog trevligt” har premiär i Lund den 21 september.

David Urwitz och Morgan Larsson. Foto Erika Hedman
David Urwitz och Morgan Larsson. Foto Erika Hedman

“Som en stand-up med Morgan Larsson och en konsert med David Urwitz – kört i en mixer!” Så beskrivs föreställningen Det blir nog trevligt. Det är en härlig blandning av musik, dråpliga anekdoter, skruvad quiz och en och annan överraskning. Som direktsänd radio när den är som bäst! (fast utan radio). Vardag möter drömmar och sorg möter skratt i en föreställning där det mänskliga ständigt står i centrum. 

- Vi har lagt ner det absolut bästa av oss båda i den här föreställningen och ser oerhört mycket fram emot att komma ut i landet och träffa publiken, säger Morgan och David 

Om Morgan Larsson och David Urwitz: 
Morgan Larsson ledde tillsammans med Christer Lundberg radioprogrammet Christer i P3 under många år, och har därefter hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 med miljonpublik om söndagsmorgnarna. Morgan är också författare och hans romaner har getts ut på flera språk. Från 2024 leder Morgan även podden Morgansoffan. 

David Urwitz har i snart 20 år gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med artister som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. År 2022 kom hans åttonde album: Som om inget hade hänt. Sedan ett antal år har David hörts som regelbunden sidekick till Morgan i SöndagsMorgan i P4.

TURNÈPLAN:
21/9 Lund, Stadsteatern (Kulturnatten) (arrangör: Lunds Folkets Hus)
26/9 Göteborg, House of Possibilitas 
28/9 Lidköping, Folkets Hus 
2/10 Sandviken, Folkets Hus 
3/10 Söråker, Folkets Hus
4/10 Bräcke, Folkets Hus 
5/10 Iggesund, Folkets Hus 
12/10 Ulricehamn, Folkets Hus  

TILL PRESSBILDER 

Kontakter

Om oss

Folkets Hus och Parker är en folkrörelse med närmare 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker, biografer samt liknande lokala arrangörer i hela landet – alla viktiga och uppskattade mötesplatser och kulturbärare. Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden och har en värdegrund som bygger på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.

Följ Folkets Hus och Parker

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkets Hus och Parker

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye