Folkets Hus och Parker

Svenska hårdrocksbandet Sabatons konsertfilm visas på över 600 biografer i hela världen

Dela

På måndag 26 augusti kl. 12.00 svensk tid släpps biljetterna till den efterlängtade världspremiären av Sabatons konsertfilm 'The Tour To End All Tours'. Konsertfilmen, som har premiär den 11 oktober, fångar bandets största och mest spektakulära turné någonsin.

Sabaton – The Tour To End All Tours visas på bio
Sabaton – The Tour To End All Tours visas på bio

Hårdrocksbandet från Falun har sedan starten 1999 släppt tio studioalbum, turnerat konstant över hela världen och har över miljarden streams på Spotify. I höst gör de en stor turné tillsammans med Judas Priest i USA och släpper också sin första konsertfilm globalt på bio. Filmen visas på över 600 biografer i 28 länder.

"Den ursprungliga planen med den här konsertfilmen var att leverera en explosiv Sabaton-upplevelse till våra fans! Vi har packat in all vår energi i den här konserten och gjort det så nära en Sabaton-show man kan komma utan att faktiskt vara där på plats. Det här är inte bara en film; det är en uppslukande heavy metal-upplevelse och vi kan knappt vänta på att våra fans ska få se och känna kraften i vår musik på den stora bioduken. Vem vet, kanske får vi några nya fans också?", säger Joakim Brodén, sångare i Sabaton.

'The Tour To End All Tours' är mer än bara en film – det är en djupdykning i Sabatons storslagna liveframträdanden. Filmen spelades in på den ikoniska Ziggo Dome i Amsterdam med 16000 personer i publiken, under deras Europaturné 2023.

'The Tour To End All Tours' visas på bio i samarbete med All Things Live och Folkets Hus och Parker.

För mer information: www.sabaton.film

För biografer i Sverige: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/filmdistribution-live-pa-bio-musik/sabaton-the-tour-to-end-all-tours/

För pressbiljetter och frågor gällande biografreleasen kontakta:
Daniel Söderberg
Mobil: 0707-154351
daniel.soderberg@folketshusochparker.se

För intervjuförfrågningar kontakta:
Lisen Andréasson Florman

Mobil: 0707-539900
lisen@allthingslive.se

Nyckelord

Om oss

Folkets Hus och Parker är en folkrörelse med närmare 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker, biografer samt liknande lokala arrangörer i hela landet – alla viktiga och uppskattade mötesplatser och kulturbärare. Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden och har en värdegrund som bygger på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.

Följ Folkets Hus och Parker

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkets Hus och Parker

Metalbandet Sabatons största turnékonsert ”The Tour To End All Tours” visas på bio i höst29.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Svenska metalbandet Sabaton har etablerat sig som en av hårdrocksvärldens stora giganter. Med fyrdubbla platinaskivor, miljarder streams, utsålda arenakonserter och en enorm mängd av lojala fans vill nu bandet ge tillbaka till publiken; en möjlighet att få uppleva deras största turné någonsin på bio! Premiär 11 oktober, biljetterna släpps den 26 augusti.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye