Apollo

Apollo Sports tar skidåkningen till nya höjder

Dela

Traditionella skidresor till icke-traditionella destinationer och adrenalinfyllda skidäventyr till några av världens vildaste puderparadis: Apollo Sports tar ett fastare grepp om skidresandet med ett komplett program för hela spektrat av skidåkare och skidentusiaster.

När Apollo Sports lanserar sina första traditionella skidresor är det ingen slump att de går till helt otraditionella skiddestinationer. Hela researrangörens identitet bygger på att vara innovativ, utmanande och äventyrlig - och skidprogrammet är inget undantag.

Med exotiska destinationer som Gudauri i Georgien, Erciyes i världsberömda Kappadokien, Parnassos i Grekland, Bansko i Bulgarien och Alagna i de italienska Alperna på programmet erbjuder researrangören oförglömliga skidäventyr för alla nivåer, som erbjuder mycket mer än pudersnö. 

- Vårt mål är alltid att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda upplevelser för våra resenärer, och våra skidresor är det ultimata exemplet på det. De spännande destinationerna erbjuder den perfekta kombinationen av förstklassig skidåkning, lokal kultur, unik gästfrihet och inte minst prisvärdhet, vilket vi ser fram emot att göra det enklare för fler att uppleva”, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo.     

Fantastiska upplevelser - låga priser 

Än så länge framstår Gudauri som vinterns favorit med fantastisk pist- och offpiståkning i de imponerande Kaukasusbergen och oändliga möjligheter till friåkning. Alagna och Erciyes sticker också ut. Detta är inte förvånande, eftersom det sistnämnda områdets fantastiska läge också erbjuder utflyktsmöjligheter till äventyrliga Kappadokien.    

Den gemensamma nämnaren för alla dessa destinationer är att de passar alla - oavsett nivå och plånbok. Prisnivåerna är imponerande budgetvänliga, särskilt jämfört med erkända skidorter här hemma. Till exempel kostar ett liftkort för vuxna i Gudauri bara 114 euro - medan samma kort kostar dubbelt så mycket i både Åre och Trysil. För barn är priserna upp till 80 procent lägre. Dessutom är prisnivån på både mat och dryck i backen betydligt bättre än i Sverige. I Gudauri kostar en öl bara 1,7 euro. Det är strax under tjugo svenska kronor! 

Offpist och toppturer i världsklass 

I Apollo Sports skidprogram ingår även guidade skidresor till några av världens häftigaste och mest kända snöparadis - som Japan, Kanada, Nordmakedonien och Kreta. Turskidåkning, catskiing, pistskidåkning och offpistskidåkning i världsklass väntar på dig under ledning av professionella instruktörer. 

Du kan till exempel följa med på ett puderäventyr till Japow och Hokkaido i Japan, som är kända för sina otroliga snömängder, fantastiska offpistmöjligheter och unika kultur - eller till British Columbia i Kanada, som är legendariskt för sin fantastiska terräng där det ofta dumpas tung snö. 

- Här får man verkligen uppleva några av världens bästa skiddestinationer - utan att behöva oroa sig eller stressa över någonting. Vi tar hand om allt det praktiska: transport, boende, liftkort till guider - och sedan bokas hela resan i sin helhet hos oss. Det innebär att resenärerna helt enkelt kan slappna av och njuta av äventyret till fullo”, säger Giray. 

Detta ingår alltid i Apollo Sports guidade skidpaket: 

  • Flyg tur & retur 

  • Mat ombord på flyget 

  • Bagage + handbagage + skidbagage 

  • Transport under hela vistelsen 

  • Del i dubbelrum 

  • Halvpension (frukost & middag) 

  • Toppturer, skidåkning och aktiviteter enligt program 

  • Erfarna guider  

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Topptursåkning , Kreta
Topptursåkning , Kreta
Ladda ned bild
Mount Erciyes
Mount Erciyes
Ladda ned bild
Alagna
Alagna
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye