WSP

WSP vinner avtal med Boverket

Dela

WSP har vunnit den förnyade upphandlingen av ramavtalet för Boverkets sakverksamhet. Avtalet gäller från september 2024 till som längst september 2028.

Foto: WSP

Sedan 2020 har WSP varit Boverkets partner inom dess sakverksamhet och har under dessa år stöttat myndigheten i över 200 uppdrag.

– Vi är stolta över att få fortsätta vårt samarbete med Boverket. Det visar att vår expertis inom samhällsutveckling gör skillnad i viktiga frågor som bostadsförsörjning, klimatomställning och hållbar stadsutveckling, säger Anders Ling, sektionschef på WSP.

Under det tidigare ramavtalet har WSP hjälpt Boverket med utredningar, undersökningar och dialogprocesser. WSP har också bistått med underlag för författningsändringar, utvecklat vägledningar och handböcker, samt bidragit i regeringsuppdrag och metodutveckling.

Det nya ramavtalet innebär ett fortsatt nära samarbete med fokus på strategiska områden som hållbar bostadsutveckling, klimatanpassning och framtidens samhällsstruktur.

Kontakter

Om WSP

Vi ligger bakom allt du tar för givet. Och framtiden du hoppas på.

Vi vet hur samhällen är uppbyggda och utvecklas. Om hur vi lever, arbetar, bygger, reser och kommunicerar, och om hur vi kan göra det bättre. Som strategiska rådgivare och teknikkonsulter har vi kunskapen att förstå och kraften att kunna förändra.

Med över 65 000 medarbetare i 40 länder använder vi vår globala expertis för att hitta de smartaste lokala lösningarna.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye