Pressinbjudan: Lund sfi-skola bjuder in till konstutställning

Dela

Lund sfi-skola bjuder in till en unik utställning i där våra deltagare utforskar frågan "Vad är konst för dig?". Kom och upplev en personlig och mångsidig tolkning av konst genom föremål, ljudinspelningar och texter skapade av våra deltagare.

Kvinna målar
Lund sfi-skola bjuder in till konstutställning i Lund
  • Datum: 3 oktober
  • Tid: 10.00–14.00 samt 17.30–19.30
  • Plats: Skomakaregatan 8, i Lund Sal 14


Under dagen bjuds det på vegansk grillkorv och dryck, och på kvällen serveras kaffe och fika. Välkomna!

Kontaktinformation:

Tajana Perkovic Kusic
tajana.perkovic-kusic@folkuniversitetet.se
+4646197712

Nyckelord

Folkuniversitetet - kunskap förändrar

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning över hela landet. Det är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är en idéburen organisation, fristående från partipolitiska, religiösa och kommersiella särintressen.

Följ Folkuniversitetet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkuniversitetet

Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen startar samverkansprojekt för validering, bildning och motiverande insatser10.9.2024 13:42:06 CEST | Pressmeddelande

Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen har signerat ett samarbetsavtal för att starta ett nytt projekt i Kristianstad. Projektet bygger på validering av generella kompetenser, bildning och motivationshöjande insatser. Syftet är att hjälpa personer som står långt ifrån arbetsmarknaden att närma sig reguljära arbetsmarknadsinsatser och att stärka språket.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye