Einar Mattsson

Einar Mattssons dag med fokus på förvaltningskunder och samarbete

Dela

Samarbetsdagen, ett av Einar Mattssons mest engagerande interna event genomfördes förra veckan. Det är en dag då vi vill öka förståelsen mellan kollegor, genom att få insyn i varandras arbetsuppgifter blir den gemensamma leveransen till våra kunder smidigare och än mer effektiv.

Bild på hundratalet medarbetare på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB som sträcker upp händerna i luften
Foto: Erika Norell/Einar Mattsson

För en del startade morgonen den 10 september ovanligt tidigt. För ännu fler var det en helt vanlig starttid, dock en ovanlig arbetsdag.

Klockan sju loggade vi in på teams och körde igång morgonen tillsammans med Magnus Molin, vd Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. Direkt efter det gällde det att hitta sin eller sina kompisar för dagen, kavla upp ärmarna och börja jobba.

Öka kundnytta och stolthet
Tanken och syftet med dagen är att öka stoltheten över Einar Mattsson som arbetsplats, men också att ta in kundperspektivet och gemensamt prata om våra kunders behov och deras förväntningar på oss. Vad kan vi göra för att möta våra kunder i deras utmaningar, hur använder vi vår samlade kompetens för att komma med smarta lösningsförslag som kan underlätta och öka nyttan för våra kunder? Den tid vi är i nu kräver att vi är än mer effektiva.

När vi ser vad mycket vi åstadkommer, vilken bred kompetens vi har i bolaget och vilken fin gemenskap som finns är samarbetet mer naturligt. Att vi har möjlighet att skapa stor nytta för kunden blir tydligt.

– Under en dag som denna är värmen och engagemanget påtagligt. Vi arbetar tillsammans mot samma mål och delar kunskap mellan kollegor med entusiasm och glädje. När vi möter vår kund, som ibland är i en ny situation med ökade kostnader, är det viktigt att vi är insatta, kunniga och professionella och har deras bästa för ögonen. Att vi är väl sammansvetsade hjälper oss att leverera rätt insats till varje kund, sade Magnus Molin efter dagens slut.

Efter en gemensam lunch slog sig alla ner för att lyssna till två av våra kunder och hur deras upplevelser av vår leverans är.

Kontakter

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 56 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons över 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Att ge och ta emot feedback skapar tillit, och i förlängningen även trivsel” — fredagsporträttet med Elin Johansson20.9.2024 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Glad och lösningsfokuserad tar systemekonomen Elin Johansson sig an kluriga ekonomiska utmaningar. Hon är en av alla dem som gjort karriär i koncernen och är idag gruppledare för reskontra-teamet. Virkning, en meditation med Björn Natthiko Lindeblad och pussel sysselsätter sig gärna Elin med på ledig tid. Lär känna Elin i dagens fredagsporträtt från Einar Mattsson:

Möt Einar Mattsson på Business Arena Stockholm18.9.2024 08:49:27 CEST | Nyheter

På Business Arena Stockholm den 18-19 september deltar 20 av våra medarbetare i samtal om ekonomi, hållbarhet, digitalisering och forskning för fastighetsbranschen bland annat. Som en av Storstockholms mest aktiva utvecklare av nya bostäder, och Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder, så är det viktigt att delta i samtal om våra samhällsutmaningar och branschens bidrag till lösningar.

”Det är så många dagar som är helt fantastiska” — fredagsporträttet med Leif Rautavaara13.9.2024 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Med full fart i korridoren på huvudkontoret sveper Leif Rautavaara förbi kollegorna vid skrivborden. Alltid med fokus på en uppgift i blicken. Han är den tidigare rörmokaren som vidareutbildade sig och sedan jobbat länge som förvaltare i fastighetsbranschen. Leif uppskattar hjälpsamheten i Einar Mattsson-koncernen och tycker att relationen med sina kollegor är betydelsefull. Lär känna Leif i dagens fredagsporträtt:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye