Örnsköldsviks Kommun

Kommunen och OSTP tecknar Letter of Intent

Dela

Onsdag 16 oktober träffas företrädare för kommunen och OSTP Sweden AB för att underteckna ett Letter of Intent. Media hälsas välkomna.

Onsdag 16 oktober träffas företrädare för Örnsköldsviks kommun och OSTP Sweden AB för att underteckna ett Letter of Intent gällande en överenskommelse om att Örnsköldsviks kommuns förvärvar OSTPs fastighet i centrala Örnsköldsvik och att företaget koncentrerar sin verksamhet till Svedjeholmen. Dokumentet kommer att signeras av Andrea Gatti, vd OSTP och Anna-Britta Åkerlind, kommunstyrelsen ordförande (C).

Media hälsas välkomna.

Dag: Onsdag 16 oktober
Tid:  16:30
Plats: Industrigruppens lokaler, Järnvägsgatan 8, Örnsköldsvik.

Nyckelord

Kontakter

Magnus Haglund, kommundirektör, 072-506 21 68

Örnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice. Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye