Spring Wine & Spirits AB

Äntligen! Codorníus klassiska cava lanseras som ett ekologiskt alkoholfritt alternativ.

Dela

Codorníu har i många år funnits på den svenska marknaden och är idag en av Spaniens största cava-producenter. Den 1: a december lanseras ett tillskott i portföljen: Ett ekologiskt, alkoholfritt alternativ som får våra gommar att törsta efter mer!

Den 1:a december i år lanseras Codorníu Ecológica Alkoholfri, ett utmärkt komplement som ett alkoholfritt alternativ till mousserande vin. Vinet har friska toner med smak av svenska höstäpplen, viss persika och äppelmust med viss sötma och ett krispigt, rent, avslut. Doften upplevs fräsch och frisk i form av äpple och vissa aromatiska druvsorter samt lite persika.

Vinet kommer att hittas i samtliga av Systembolagets butiker och kommer att kosta 69:-.

Fakta: Codorníu Ecológica Alkoholfri

Ursprung: Spanien | Producent: Codorníu |Druvor: 100% Airen | Alkoholhalt: Mindre än 0,5% | Artikelnr: 2564514 | Pris: 69 kr |Distribution: Systembolagets ordinarie sortiment.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Länkar

Om

Spring Wine & Spirits AB
Spring Wine & Spirits AB
Box 3006/Vårby allé 39
143 03 Vårby

08 672 77 00http://www.springwine.se/

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 25 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Vi arbetar nära tillsammans med Spendrups Bryggeri, framförallt avseende försäljning och distribution. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget. Spring Wine & Spirits representerar ett 80-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Codorníu, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum

Följ Spring Wine & Spirits AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Spring Wine & Spirits AB

Exklusiv lansering från kultvarumärket Orin Swift17.1.2019 11:00Nyheter

Den 18 januari 2019 släpps för först gången i Sverige ett vin från det Kaliforniska vinvarumärket Orin Swift. Vinet Palermo 2015 kommer från ”underbarnet ” Dave Phinney som hyllas både för sina unika viner och sina konstnärliga och uttrycksfulla etiketter. Orin Swift hyllas konstant av Robert Parker och The Wine Advocate som ger Dave Phinneys viner mycket höga poäng, Palermo 2015 fick i mars 91 poäng av Wine Advocate.

Möt Uncle Zin - en karaktärsrik profil30.11.2018 14:37Pressmeddelande

Även om namnet antyder att det är en avlägsen släkting så är farbrodern faktiskt ett vin från södra Italien, en nyhet på Systembolaget från 1 december. En träff med Uncle Zin är fullspäckad med frukt och kryddighet som väl möter både mat och mingel i juletid. Ställ fram en extra stol vid middagsbordet, för vinstilen är inkluderande och passar både spontana och traditionsbundna sammankomster i matens tecken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum