Apollo

Apollo inleder samarbete med First Camp - Skandinaviens största stug- och campingkedja

Dela

Idag presenterar Apollo ett nytt samarbete inom sin nordiska satsning. Redan i sommar kommer researrangören tillsammans med First Camp att erbjuda svenskarna en härlig semester på hemmaplan.

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med stuguthyrning över hela Sverige, från midnattssolens Luleå i norr till Helsingborg i söder. Apollo har tillsammans med First Camp handplockat några av de bästa stugbyarna i Sverige.

– Vi är otroligt stolta över detta samarbete som ger våra kunder möjlighet att välja och vraka mellan allt från härliga havsbad och hisnande naturupplevelser till vacker skärgård och citynära läge. Att vi samarbetar med just First Camp beror på deras fina utbud, kundfokus och höga standard. Vi vill fortsätta att göra det vi är bäst på: hjälpa kunderna att hitta till den bästa semesterupplevelsen för just dem och med detta samarbete underlättar vi även för de som vill semestra i en stuga istället för på hotell, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.
 

I sommar kommer svenskarna att kunna resa med Apollo till sju stugområden från First Camp: Kolmården i Norrköping, Solvik i Kungshamn, Råå Vallar i Helsingborg, Stensö i Kalmar, Västerås vid Mälaren, Arcus i Luleå och City i Strömstad.                                                                                        

Fler nordiska Apollo-nyheter

Denna vecka öppnar Apollo även tre nya koncepthotell i Sverige: Först ut är Kusthotellet i Varberg som blir ett Apollo Mondo Selected-hotell. Hotellet har ett fantastiskt läge vid strandkanten, femtiotvå steg från havet, och har tidigare varit ett kurortshotell. Här finns härliga strandpromenader, vällagade rätter i hotellets bistro och i Sveriges enda Thalassospa. Att hotellet blir ett Apollo Mondo Selected-hotell beror på dess vackra läge, höga komfort och lugna atmosfär. Hotellet passar både för vuxna och barnfamiljer.

Gästis i Varberg blir ett Apollo Mondo One of a Kind-hotell och Slottsbacken på Gotland blir ett Apollo Mondo Local-hotell. Dessa hotell kommer att presenteras mer ingående senare.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Varbergs Kusthotell
Varbergs Kusthotell
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum