Apollo

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad

Dela

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

Hotel Riviera Strand
Hotel Riviera Strand

– Även i sommar kommer vi att fortsätta göra det vi är bäst på: skapa minnesvärda semesterupplevelser - nu även på hemmaplan! Lanseringen av vårt första nordiska koncepthotell är en viktig milstolpe och en del av ett stort och långsiktigt initiativ som kommer att utvecklas vidare. Vi ser stor potential i att även selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden. Med oss ska kunderna kunna känna trygghet inför sin semester även på hemmaplan, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.

Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, öppnar nu på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt på stranden och bjuder på en blandning av elegant avkoppling, ett rikt aktivitetsprogram och hög service. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus, två utomhusbad och ett härligt trädäck att sprida ut sig på. Apollo Mondo Familys koncept är inkluderat i priset med bland annat varierade gruppträningspass, yoga, simskola enligt Svenska Simförbundets pedagogik och den lärorika och roliga barnklubben Club Polly & Mino.

Bjärehalvön och Båstad bjuder på både strand och stad i en fin kombination av långa sandstränder, mysiga restauranger och nära utflyktsmål för både familjer och vuxna utan barn. Det böljande landskapet kring Bjärehalvön passar perfekt för sportaktiviteter som cykling, tennis, vandring och golf.

– Nu när UD förlängt reseavrådan till den 15e juli känns det ännu mer rätt att kunna erbjuda härliga semesterupplevelser här hemma. På grund av de senaste rekommendationerna från regeringen kring resande inom landet så riktar sig vårt fina nya hotell i Båstad initialt till de som bor i västra och södra Sverige. Fler hotell och upplevelser på andra orter i landet lanseras framöver så att så många kunder som möjligt kan njuta av semester på hemmaplan, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Läs mer om Apollos Sverigesatsning här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hotel Riviera Strand
Hotel Riviera Strand
Ladda ned bild
Polly & Mino
Polly & Mino
Ladda ned bild
Riviera Strand
Riviera Strand
Ladda ned bild
Omgivningar
Omgivningar
Ladda ned bild
Simskola
Simskola
Ladda ned bild
Träning
Träning
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum