Apollo

Apollo öppnar sitt första träningshotell i Norden

Dela

Idag lanserar Apollo sitt första nordiska Apollo Sports-hotell: Royal Park STHLM. Det nya träningshotellet ligger i Hagaparken i Stockholm och erbjuder ett stort utbud av träning, återhämtning och hälsosam mat. Hotellet är strategiskt utvalt för att passa alla de som vill träna i vackra omgivningar, njuta av god mat och spa och samtidigt ha nära till både city och Arlanda flygplats.

Apollo Sports är en av de största aktörerna i Norden inom träningsresesegmentet och har med det egna hotellbrandet - powered by Playitas upplevt en stor utveckling av sport- och träningsresande de senaste åren. Enligt researrangörens senaste Sifo-undersökning* fördubblades träningsresandet bland svenskarna bara det senaste året.

Royal Park STHLM är ett utmärkt hotell i vår strategiska Skandinaviensatsning. Hotellet har ett fantastiskt strandläge i vackra Hagaparken, bara ett stenkast från huvudstaden. Här kan vi verkligen visa upp hur vi skapat den perfekta kombinationen av semester, avkoppling, sport och massor med träning! Vare sig det gäller en hel semestervecka med strandliv, en långhelg med spa och god mat eller en långweekend med intensiv träning av alla tänkbara slag blir Royal Park STHLM ett utmärkt tillskott i vår portfölj av Apollo Sport-hotell!, säger Nina Hornewall, Kommersiell direktör på Apollo.
 
– Vårt erbjudande bygger på massor av erfarenhet och kompetens inom träning och sport och vi jobbar tight med flera viktiga samarbetspartners. På Royal Park STHLM kommer vi att erbjuda ett gediget aktivitetsprogram fyllt med träning, sport, day camps och träningsevent, fortsätter Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.
 
Royal Park STHLM erbjuder genom sin Haga Health Club ett brett utbud av sporter och gruppträning. Här finns ett välutrustat gym, en 600 m2 powerbox dedikerad för kampsport, performance-träning och funktionell träning. På hotellet anordnas även gruppträningspass som till exempel spinning, cirkelträning, core och boxning. Vill man träna utomhus finns ett utomhusgym med utsikt över Brunnsviken och i Hagaparken finns flera löprundor, såväl grus som trail, att välja mellan. Utöver Royal Park STHLMs ordinarie utbud kommer Apollo Sports att bidra med ett gediget sport och aktivitetsprogram, day camps och träningsevent.
 
– Vi är en destination med hotell, spa, sport, konferens och möten som har etablerade samarbeten med landslagsmeriterade coacher inom flera grenar och vi välkomnar Apollo Sports som en aktör som kan komplettera våra aktiviteter, säger Ulrich John, ägare av och VD för Royal Park STHLM.
 
Apollo Sports etablerades på den svenska marknaden redan tidigare i våras – då genom att lansera lokal och regional träning på flera platser runt om i Sverige. Under sommaren finns en omfattande träningskalender med pass och heldagar fyllda med bland annat boot camps, cykling, löpning, yoga, swimrun och gruppträning.
 
 

Om Sifo-undersökningen:

Undersökningen genomfördes i Kantar Sifos webbpanel under tiden 22-31 maj 2019. Totalt tillfrågades 1000 personer i åldern 16-74 år om sin senaste semesterresa. Svaren är riksrepresentativt fördelade över Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum